En vidunderlig shampoo og en rigtig god rabat

Verdens bedste shampoo

Reklame (produkterne er modtaget i gave og indlægget indeholder affiliatelinks)

Mød verden bedste shampoo

Okay, det er måske en lidt voldsom antagelse, for jeg har naturligvis ikke prøvet alle shampooer i verden. Men jeg har prøvet en del og jeg kan konkludere, at der findes to, som skiller sig lidt ud fra de andre. Den ene er den fra Olaplex, som jeg også har rost til skyerne flere gange herinde. Den har været en favorit igennem mange år.

Men nu har den altså fået konkurrence af en anden – og tilmed en lidt mere budgetvenlig en af slagsen. Det lille vidunder kommer fra danske Raunsborg og jeg fik for alvor øjnene op for den tidligere på året, hvor jeg den tilsendt som en lille pressegave. I kraft af mit arbejde med bloggis her, hænder det selvfølgelig i ny og næ, at der lander nogle spændende beauty-ting i min postkasse. Dog er det langt fra alle, som finder vej herind. Men den her fortjener simpelthen en kæmpe anbefaling, for den kan altså noget, som de fleste andre shampooer ikke kan.

En lækker rabat

Og inden jeg dykker lidt dybere ned i, hvorfor den er så særligt god, så er der naturligvis en god grund til, at jeg netop dele tippet med jer nu. Sagen er nemlig den, at jeg har ladet mig fortælle, at Raunsborg netop nu har 40% på hele deres webshop og det gælder fra i dag og frem til på søndag.

Hvis I leder efter shampooen derinde, så ligger den under “krop”

Hvad gør en shampoo god?

Ja, det er naturligvis et forholdsvis individuelt svar på og derfor kan jeg selvfølgelig heller ikke love, at alle vil elske den ligeså højt som jeg gør (men jeg tror alligevel, at mange vil ☺️)

For mig er en god shampoo en, som er nem at arbejde med i badet. Den skal kunne skumme op, være nem at påføre og drøj i brug. Derudover skal den efterlade håret med en god glans og give det en lethed og ikke mindst volumen.

Indtil nu, har jeg kun oplevet to shampooer, som lever op til alle de krav, og det er som sagt udgaven fra Olaplex og nu denne fra Raunsborg.

Som noget helt nyt, er jeg også begyndt at bruge balsam (igen) det brugte jeg naturligvis også dengang, jeg havde rigtig langt hår. Men med den korte page, som jeg har praktiseret de seneste år, var det ikke nødvendigt. Nu har jeg besluttet mig for at lade de lange lokker vende tilbage og de har nået en længde nu, hvor balsam er nødvendig. Her kan jeg også varmt anbefale den, fra Raunsborgs serie. Den er nem at påføre, virkelig lækker i konsistensen og vigtigste af alt, så efterlader den håret helt blødt og giver en skøn glans. Jeg bruger den primært i spidserne.

Raunsborg shampoo nordic

Shampooen er i øvrigt udviklet til at kunne bruges af alle hårtyper. Den er dybderensende, plejende og beskyttende og så dufter den himmelsk, fordi den er tilsat noter af sandeltræ. Derudover også havtorn og multebær, som også er med til at give håret styrke og glans. I alle beskrivelser, lover den volumen og styrke og det er præcis derfor jeg elsker den særligt meget. og så naturligvis også det faktum at den er dybderensende, som gør, at der kan gå op til fem dage mellem mine hårvaske.

Billedet her er det nyeste i min kamerarulle og er fra tidligere i dag (hvor solen i øvrigt kiggede forbi) Det er også min hårvask-dag, så det er vidst den bedste måde, jeg kan demonstrere resultatet

En vidunderlig shampoo og en rigtig god rabat 1
Verdens bedste shampoo

Et par andre små beauty-hacks

Hos Raunsborg laver de også meget mere end gode hårprodukter. Faktisk ligger deres primære fokus på hudpleje- & skønhedsprodukter til dem, der foretrækker effektive og milde produkter og som ikke går på kompromis med kvaliteten.

Hvis I skulle være blevet fristet af at udnytte de gode rabatter og gerne vil have lidt mere med, så kan jeg varmt anbefale deres “Nourishing Face Mask”, som er et lille vidunder her i de kolde måneder. Den er lavet med sheasmør og olivenolie, som er med til at efterladen huden helt blød og smidig, når den har virket i de 20 minutter den anbefales at trække.

Så er der også deres “Anit Age day cream”, som er en helt og aldeles god dagcreme, der tilfører en ordentlig omgang fugt til huden. Hvilket min elsker særligt meget, netop nu. Den er lavet med hvid trøffelekstrakt (oh yes) og så efterlader den huden helt blød og glat.

Verdens bedste shampoo

Læs også mit indlæg: Bedste shampoo til tørt hår

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments