NYT HÅR – BACK TO SHORT

NYT HÅR - BACK TO SHORT 1Reklamelinks: Frakke: & Other Stories Top: Stine Goya Nederdel: Pieces Støvler: Shoe Biz Taske: Hosbjerg

Reklame for Gun-Britt

Hola chicas 🖤

Hele to indlæg på en og samme dag. Det er efterhånden ved at være længe siden, at det sidst er sket. Sådan har jeg ellers kørt det de sidste mange år, men med webshop-åbning, flytning og alt det der, har tiden ikke været til det. Jeg tør heller ikke love, at det kommer til at ske igen i den nærmeste fremtid, men lige i dag, følte jeg altså for at tjekke ind igen. Ganske enkelt fordi jeg er blevet klippet og ikke kunne vente med at dele det med jer. Men den tager vi lige senere.

Til at starte med vil jeg bare sige hej og vise, hvad jeg har haft på i dag. Lige for tiden øver jeg mig virkelig på at bliver bedre til at bruge farver og ikke bare falde i den klassiske brune efterårs-fælde. Siger hende, der står i en beige jakke. Men I ved hvad jeg mener 😉 Det er selvfølgelig ikke fordi dagens outfit bestod af et par mekka uden lige, men lidt grønt og lidt glimmer blev det trods alt til.

Jeg er simpelthen SÅ glad for den grønne glimmerbluse fra Stine Goya, som jeg købte tilbage i sensommeren og der er ikke gået en eneste uge, hvor den ikke har været på og jeg tør næsten ikke tænke på, hvor mange tøjkriser den har hjulpet mig ud af. Det er en af dem, som bare fungerer til det hele.

Læs også: Nyt fra ARKET og efteårsmagi på Fyn

NYT HÅR - BACK TO SHORT 2

Men nok om dagens outfit og videre til det, som det egentlig skulle handle om! Jeg er blevet klippet, sgu. Jeg har egentlig brugt det seneste halve år på at lade mit hår gro ud, fordi jeg besluttede mig for, at det var på tide få det langt igen, efter et par år med den korte page.

Jeg har hele tiden vidst, at jeg på et tidspunkt ville nå til et sted i processen, hvor det ville få en længde, som jeg ikke synes om. Der hvor det ikke er kort og ikke er langt. Der var jeg kommet til nu og da jeg en dag i sidste uge, sad og bladrede mine Instagrambilleder igennem og kom til det tidspunkt, hvor det var noget kortere, gik det op for mig, hvor meget pænere det egentlig var. Pludselig blev jeg voldsomt i tvivl. Ville jeg overhovedet have det langt igen? Det gik også op for mig, at jeg mere eller mindre kun høstede hår-komplimenter, da det var kort, så der måtte måske være noget om det.

Jeg lavede en hurtig afstemning i min Instagram-story og besluttede, at resultatet skulle være afgørelsen. 59% stemte for kort, så sådan blev det. Det havde selvfølgelig været optimalt og endnu mere overbevisende, hvis endnu flere havde stemt til den side 😂 Men jeg lod Instagram være Instagram og bookede en tid hos min faste og trofaste frisør, Frederikke inde hos Gun-Britt.

Hun er en populær dame og var fuldt booket, men jeg var så heldig, at der lige kunne presses en tid ind i dag. Så jeg mødte op i salonen kl. 10 og fik en ordentlig behandling med fugtighedskur, massage, kaffe og selvfølgelig en klipning. Da hun var færdig, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg havde taget den rigtige beslutning. Måske er jeg bare en korthårs-pige 😉

Kan I have en skøn aften derude 🖤

NYT HÅR - BACK TO SHORT 3

NYT HÅR - BACK TO SHORT 4

NYT HÅR - BACK TO SHORT 5

NYT HÅR - BACK TO SHORT 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments