Beauty favoritter i Januar

Det er januar, der er lockdown og de fleste af os, har nok ikke lige det der med at pleje og gøre noget ud af vores udseende, højest på prioriteringslisten. Mit eget forbrug af skønhedsprodukter har i hvert fald være højere, end det er nu.

Men det betyder ikke, at jeg ikke har udforsket markedet lidt. For en eller anden dag, bliver tingene jo (forhåbentlig) normale igen og så kunne det da være skønt at træde ud af isolationen og se flawless ud.

Mit hår har f.eks aldrig haft det bedre, fordi jeg har haft tid til at pleje det. Jeg har endda tilføjet endnu en dag i min hårvask-rutine, således, at det nu kan køre hele 5 dage uden hårvask. Det kræver naturligvis en god tørshampoo. Og så har jeg sørget for at holde min hud fugtig og i balance, takket være en lille mirakel-spray.

Her kommer Januars skønhedsfavoritter 🖤

Enkelte produkter er modtaget i gave, så derfor REKLAME

Beauty favoritter
Beauty favoritter

Yummi hair

Et spørgsmål, der altid melder sig, når snakken falder på produkter, der lover sundt og hurtigt-voksende hår er, virker det?

Jeg har altid været glad for Sugarbearhair, men når vitaminpiller kommer i form at vingummi, er det næsten uundgåeligt, at der opstår en lille form for skepsis. Vitaminier og slik går ligesom bare ikke hånd i hånd.

Hvorvidt de faktisk virker, er også svært at måle på, men jeg kan med sikkerhed sige, at mit hår aldrig har haft det bedre, end siden jeg begyndte at spise vitaminerne. Den seneste tid har jeg skiftet Sugarbearhair ud med Yummi Hair’s version og jeg synes i hvert fald ikke, at det er groet langsommere. Hvis I skal have et lille bevis for sagen, så kan I se forskellen fra nu og siden Februar måned (er ikke blevet klippet siden).

Men når vi snakker om Yummi Hair, så har de lavet to yderligere produkter, som jeg næsten ikke kan anbefalde nok. En serum, som jeg påfører den dag jeg vasker hår og som minimerer spaltning. Desuden er er den varmebeskyttende og fjerner alle former for frizz.

Det ultimative produkt i serien er dog deres Shine Elixir (en hårolie) og den er altså lidt af et vidunder. I hvert fald hvis man ønsker et hår, der er silkeblødt og glansfuldt. Desuden fedter den ikke og gør ikke håret klistret, som hårolier til tider kan gøre.

A-derma exomega control spray

Jeg ved ikke med jer, men hvis der er noget min hud skriger efter her i vinterkulden, så er det fugt, fugt og fugt. Det kræver også, at jeg smører den godt og grundigt ind efter hvert bad og her er jeg blevet afhængig af det her vidunder fra A-Derma. Det er en spray lotion, som fungerer som smør for huden. Den er nemmere end nem at påføre og fjerner alle former for tørhed, rødme, irritation og hvad kulden ellers medfører af irriterende ting.

Batiste Dry Shampoo

Den her er altså lidt sjov. For hvis jeg skal være ærligt, så er Batiste den tørshampoo, som jeg vender tilbage til igen og igen. Ganske enkelt, fordi den er bedre end nogen andre og tilmed ganske budgetvenlig.

Det er dog noget, som jeg altid har gået lidt stille med dørene omkring, for let’s be honest. Indpakningen ser ikke ligefrem miljøvenlig ud. Derfor blev jeg både glad og overrasket, da jeg for nyligt fandt ud af, at alle deres tørshampoo’er faktisk er veganske og at samtlige af deres flasker er lavet af genanvendeligt materiale.

Beauty favoritter
Beauty favoritter

Maybelline Lash Sensational Mascara

Kender i det der med, at man finder en mascara, som mere eller mindre opfylder alle de krav man har og så er det den eneste man bruger? Det er præcis sådan, jeg har det med den her fra Maybelline. Det er ganske enkelt bare en vanvittig god mascara, der giver en helt perfekt mængde volumen. I min verden er det meget volumen, uden at det bliver for meget. Børsten er lavet sådan, at det nærmest er umuligt for den at klumpe og så sidder den fast hele dage, uden at smuldre og give sorte render.

The Body Shop, Drops of Youth

De af jer, som er trofaste læsere af beauty-indholdet herinde ved måske, at jeg er kæmpe fan af alt hvad der kan give glow og fugt til ansigtet. Det findes der heldigvis mange skønne produkter, der kan og min seneste favorit er den her spray fra The Body Shop. En perfekt størrelse til at have med i tasken (når det engang giver mening at forlade sit hjem). Den tilfører glød, fugt og efterlader huden elastisk. Jeg har ikke kunne finde den online, men den skulle gerne være på hylderne i butikkerne. Så lad os krydse fingre for, at de snart åbner igen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments