POSTKORT FRA GOA

POSTKORT FRA GOA 1Reklame: Kjole fra MBYM

Hola amigas 🖤

Endelig kan jeg tjekke ind med den første hilsen fra Goa – at det så er et indlæg, der har taget dobbelt så lang tid at strikke sammen, end normalt, er en helt anden historie. Kort fortalt, er hurtigt WIFI ikke det de har mest af hernede. Heldigvis skal jeg jo ikke nå noget som helst og når man er et sted, hvor alt foregår i langsomt tempo, føles det egentlig helt okay.

Goa er skøn, smuk sjov, billig og fyldt med gode mennesker og som dagene går, føles det mere og mere, som en god beslutning at tage herned. Det er ellers en af de rejser, der har budt på udfordringer lige fra begyndelsen. Først et sæt flybilletter, der blev annuleret, så et visum-proces, der til tider føltes umulig at komme igennem og så hele tvivlen pga. Coronavirusen. Men afsted kom vi og det første døgn var heller ikke helt nemt.

POSTKORT FRA GOA 2

Det tog sin tid at få mig ind i landet, fordi jeg havde et Thailandsk stempel i mit pas, der ikke var mange uger gammel. Derfor skulle jeg opgive ualmindelig mange informationer og have målt min temperatur. Men ind kom jeg. Da vi lang om længe landede på vores hotel i den sydlige del af delstaten, viste det sig, at være alt andet, end hvad vi havde forventet. Altså hotellet.

Alt var beskidt og slidt. I poolen kunne man næsten ikke se bunden og selvom der stod “fuldt booket” virkede det forladt og øde. Da en anden beboer advarede mig om at hoppe i poolen og vise mig, hvordan det havde kostet hende alt sit hår, der først var blevet grønt og senere faldet af, var vi klar til at tjekke ud.

Nu er vi flyttet ind i det smukkeste lyserøde strandhus, som I kan se et glimt af HER. Det kan være svært at falde i søvn, fordi lyden af bølgerne er så høje og det er også enormt primitivt. Ingen varm vand i bruseren, kun en enkelt stikkontakt, ingen AC og sand over alt. Men det gør ikke spor og når man står op mit i paradis omgivet af natur og høje palmer, går det pludselig op for en, hvor lidt man faktisk behøver.

POSTKORT FRA GOA 3

Jeg vil i øvrigt også takke jer, for den feedback i kom med, i mit indlæg tidligere på ugen, hvor jeg efterspurgte hvilken slags rejse-indhold i gerne ville se. Selvom det kan være svært ikke at spamme med billeder af palmer og flotte sommerkjoler konstant, så vil jeg gøre mit bedste for at dele begge sider af turen. Netop det her indlæg kommer også lige fra hjertet og viser (forhåbentlig) at alt ikke altid er fryd og gammen, når man tager til troperne.

Kan I have en smuk fredag derude 🖤

POSTKORT FRA GOA 4

POSTKORT FRA GOA 5

POSTKORT FRA GOA 6

 

POSTKORT FRA GOA 7

POSTKORT FRA GOA 8Reklame: Kjole fra Rabens Saloner

POSTKORT FRA GOA 9

POSTKORT FRA GOA 10

POSTKORT FRA GOA 6

POSTKORT FRA GOA 12

POSTKORT FRA GOA 13

POSTKORT FRA GOA 14

POSTKORT FRA GOA 15

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments