Markeret kæbelinje med Restylane

Markeret kæbelinje med Restylane 1

Reklame for Retouch Clinic

Her kommer et af de indlæg, som har været under vejs i laaang tid og som også har været forholdsvis efterspurgt. Kort fortalt, så er det en forklaring og en uddybning af en af de behandlinger jeg har fået (og får) inde hos Retouch Clinic.

Nærmere bestemt, en markeret kæbelinje. Noget, der måske kan dele vandende og anses som en lille smule kontroversielt, som skønhedsbehandlinger jo ofte gør. Personligt er jeg af den opfattelse, at man skal gøre lige præcis det, der gør en glad og som føles rigtigt. Og den her behandling, den har både bragt mig glæde og følt helt rigtig.

Markering af kæbelinje

Det hele begyndte for et par år siden, hvor jeg var forbi Mads fra Retouch clinic forholdsvis ofte. Han var manden, der kækkede koden til at fjerne min teenagehud og fik den i balance. En anden ting, jeg er ham evig taknemmelig for. En dag bekræftede han mig (på en sød måde, naturligvis) i et af de “issues” jeg altid har haft. Min kæbelinje var forholdsvis ikke-eksisterende og min profil havde på ingen måde den der fine symmetriske form. Derimod gik min hage nærmest indad og for at sige det som det er, så så jeg ud til at have dobbelthage, uden at have det. You get the point, right?

Hvad han også bekræftede mig i, og som jeg slet ikke var klar over, var, at man rent faktisk kan rette op på det ved hjælp af restylane. Den skulle jeg lige have èn gang til. Man kunne altså rette lidt på ansigtsformen UDEN et kirurgisk indgreb? (som jeg som udgangs punkt ikke kunne finde på at kaste mig ud i). Mads spurgte om jeg var klar på at give it a try. Det var jeg og det skulle heldigvis vise sig at være en rigtig god beslutning.

Hvad er Restylane?

Restylane er en hyaluronsyre-filler, som anvendes til kosmetisk brug. Det lyder lidt teknisk og derfor skal jeg gøre mit bedste for at beskrive det på et sprog, som vi alle forstår 😊 Det er en slags væske, som man fører ind i huden ved hjælp af en nål. Effekten giver fylde, volumen og genopbygger hudens naturlige fugt. Den genopbygger og tilfører volumen der hvor det sættes ind og det er derfor at det gør det muligt at “forme” ansigtet. Man bruger også restylane ved læbeforstørrelse, rynkebahandlinger og korrektioner, som den jeg bl.a har fået lavet. Det kan bl.a også gøres omkring næsten eller hvis man vil reducere rynker under øjnene.

kæbelinje med restylane
Mads i fuld sving. Så vidt jeg husker var det under en laserbehandling. Derfor solbrillerne.

Hvor længe holder det?

Det er forskelligt fra person til person og afhænger også fra behandling til behandling. Altså hvor man vælger at få indlagt Restylane. Som udgangspunkt siger man et år og personligt vil jeg også mene, at det passer meget godt. I skrivende stund, er det godt og vel to år siden, at jeg kastede mig ud i den første omgang og siden, har jeg fået “fyldt op” to gange.

Markeret kæbelinje med Restylane 2
Før
Markeret kæbelinje med Restylane 3
Efter

Min behandling

Resultatet af min behandling kan I se herover. Billedet til vestre er et par år gammelt og er taget før der var sket noget som helst. Billedet til højre et godt og vel en måned gammelt og er taget ca. 2 uger efter min seneste behandling.

Det, der helt specifikt er blevet gjort hos mig er, at der er blevet lagt restylane ind, hele vejen langs kæbelinjen. Altså hele vejen fra der hvor kæben begynder og ned til hagen, hvor der også er lagt yderligere ind. I kan f.eks se, at den ikke gå indad længere, som den gjorde før. I alt er der blevet lagt 1 ml. ind langs kæben og 2 ml. i hagen

Gør det ondt?

Restylanen bliver lagt ind med en nål, så hvis man ikke er glad for den slags, så er det nok ikke verdens mest behagelige behandling. Men jeg vil ikke sige, at det “gør ondt”. Dagene efter behandlingen, kan områderne hvor det er lagt ind, føles lidt ømme og der kan også opstå mindre blå mærker. Men det er også det eneste negative, jeg har oplevet. Med andre ord, så skal man ikke lige få behandlingen torsdagen inden sit bryllup.

Markeret kæbelinje med Restylane 4

Hvad koster det?

Prisen er ikke fast, men bestemt ud fra hvor meget restylane, der skal tilsættes. Hos Retouch clinic starter priserne fra 5200 kr.

Markeret kæbelinje med Restylane 5

Vil jeg gøre det igen?

Absolut og det har jeg bestemt også tænkt mig. Som jeg også startede med at skrive, så er det jo et relativt kontroversielt område, som jeg bevæger mig ind på. Jeg har valgt at være helt åben om mine behandlinger. Både på sociale medier og blandt venner og bekendte. Heldigvis har jeg næsten kun mødt positivt feedback og en overraskende stor interesse. Der har naturligvis også været de lidt mere kritiske stemmer – og de skal være så velkomne. Så længe der bliver talt pænt.

Som sagt, så er jeg af den holdning, at man skal gøre lige præcis det, som man har lyst til med dit udseende. Det vigtigste er, at man har det godt med sig selv og hvis et par ml restylane kan gøre en stor forskel, så kan jeg ikke se noget som helst galt med det.

Jeg skal naturligvis aldrig sige aldrig, men jeg tror ikke at jeg kommer til at kaste mig ud i større kirurgiske indgreb, når det kommer til udseende. Men jeg kan bestemt ikke udelukke, at det her er sidste gang, jeg stifter bekendtskab med Restylane. Så længe at resultatet ser naturligt ud.

I kan læse meget mere om Restylane som produkt og om hvilke muligheder der er med det lige her.

Og hvis I har spørgsmål eller noget, I gerne vil have uddybet, så skal I bestemt ikke holde jer tilbage 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments