SKØNHEDSFAVORITTER – AUGUST

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 1

Velkommen til August’s skønhedsfavoritter 🖤

Som altid, har jeg brugt nogle af de seneste uger på at teste en håndfuld forskellige skønhedsfavoritter og det er altså noget, jeg aldrig bliver træt af. I denne omgang, har sommervejret selvfølgelig haft en lille indflydelse på min skønhedsrutine og de produkter, jeg har brugt særligt meget. Min mascara har været lagt på hylden og jeg har brugt mere energi på at pleje og solbeskytte mit hår og få min (bare)hud til at stråle lidt mere.

Her får I lige en håndfuld af nogle af mine favoritter fra den seneste tid og det er en god blanding af gamle favoritter, jeg har genoptaget og lidt nye, der er blevet fast inventar.

Reklame (nogle produkter er modtaget i gave)

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 2

Niacinamide serum, Jorgobè

Mit kendtskab til Jorgobè, er forholdsvis nyt og selvom jeg kun har prøvet to af deres produkter (bl.a deres håndcreme) så er jeg allerde fan. De seneste uger, har jeg brugt deres serum morgen og aften og det er virkelig en af de bedste af slagsen, jeg længe har prøvet. Desuden må jeg også lige tilføje, at man altså bliver forholdsvis afhængig, så snart man begynder at bruge serum under sin dag og nat-creme. Det her vidunder er udviklet til at udglatte huden og forebygge forekomsten af urenheder og ikke mindst, give en ensartet hudtone. Når den påføres føles det næsten som at give huden et lille silkelag og den efterlades helt fin og ren.

Radiant Nectar, Clean

Det her er uden tvivl duften af min sommer 2020 og jeg har brugt den hver.eneste.dag de seneste mange uger. Jeg har vist også nævnt den herinde før – ganske enkelt fordi, jeg virkelig har optur over den. Det er altid svært at beskrive en duft på skrift, men mest af alt vil jeg bare anbefale alle at gå ind til jeres nærmeste parfume-pusher og dufte den. Det er en af dem, der får hårene til at rejse sig og i min verden udgør den nærmest den perfekte duft, fordi den mikser det krydrede med det søde, til perfektion.

Hemp håndcreme, The Body Shop

En gammel klassiker skal der også være plads til i de her indlæg og det må man sige, at det her er. Den har i hvert fald været fast inventar på mit sofabord i flere år og jeg bruger den flere gange om dagen. Der findes virkelig mange gode håndcreme derude og jeg har efterhånden en del favoritter (hvis man kan have det?) men den her fra The Body Shop er uden tvivl en af dem. Et enkelt lag holder hænderne bløde og fugtige i flere timer og så dufter hamp-olien virkelig dejligt.

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 3

Coconut Bronze Powder, The Body Shop

Vi tager lige endnu en fra The Body shop og denne gang, er det en af deres nyheder. Jeg er storforbruger af pudder og har næsten en af dem på mig. Den bedste måde lige at blive frisket op på, hvis I spørger mig. Derfor har jeg også prøvet en del forskellige gennem tiden og nogle af altså bedre end andre, skulle jeg hilse og sige. Den her kommer i tre forskellige nuancer og jeg har faktisk været heldig at teste dem alle. Lige fortiden bruger jeg den mørke version, fordi den passer helt perfekt ind i min (forholdsvis)sommerbrune hudtone.

Når jeg engang bliver bleg igen, så kommer trapper jeg nok lige en tone eller to ned, men lige nu er denne genial, fordi den lige giver det der ekstra sun kissed-look.

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 4

Brow Sculpture, Kenny Anker Brows

I sidste måned var jeg forbi Kenny Ankers Brow studio og få en Deluxe Brow Treatment. I øvrigt en KÆMPE anbefaling herfra. Her blev jeg introduceret for et af deres nye produkter og holy moly, må jeg bare sige. Det er sådan en, hvor man ikke helt kan forstå, at man har kunne leve uden.

Den består af en blød pensel i den ene ende og en børste i den anden. Med penslen kan man “tegne” de steder, hvor man gerne vil have flere fyldige bryn og efterfølgende, glatter man det hele ud med børsten. Det er meget nemmere end det lyder og tager sådan ca. 1 minut at udføre. Til gengæld giver det brynene et meget fyldigt, skarpt og naturligt look. Den har i hvert fald fået en fast plads i min make up-taske.

La Mer, Shimmering Body Oil

Fra en ny favorit til en gammel favorit. Et produkt jeg elsker så meget, at jeg virkelig passer godt på det og sparer hvor jeg kan. Det er selvfølgelig heller ikke en helt billig fætter. Den landede på min badeværelseshylde sidste sommer og kommer på de dage, hvor jeg viser lidt mere hud end normalt (som lige for tiden f.eks). Den får virkelig alt til at stråle og giver den der helt perfekte glow og fugt. Desuden indeholder den (som I nok kan se) også en anelse glimmer – men bare rolig, man kommer ikke til at gå rundt og ligne en omvandrende bordbombe. Tvært imod blender de ligeså fint ind i huden og hjælper med at få den til at skinne lidt ekstra. Og så er der duften, som næsten er en historie for sig selv 🖤

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 5

SU Hair & Body Wash, Davins

Det er meget få negative ting, jeg kan sige om sommeren og de temperaturer, vi har oplevet den seneste tid. Men èn ting, det ikke gavner, er mit hår. Alt den sol og daglige badning slider virkelig på det og jeg kan hurtigt se, at det bliver tørt og trist. Normalt vasker jeg hår 2 gange om ugen og med lidt hjælp fra en tørshampoo, så går det fint. Men pt. bader jeg i havet hver eneste dag og så kan jeg altså ikke trække den så længe.

Derfor er den her shampoo (som i øvrigt også fungerer som body wash) fra Davines en perfekt lille hjælper. Faktisk har jeg også brugt den på mine seneste mange rejser til varmere himmelstrøg, hvor håret også får sig en lille overbelastning fra sol og saltvand. Den fungerer egentlig som en slags aftersun for håret og går ind og genopbygger fugt og kulør. Det lyder måske lidt som noget, de fleste shampooer lover, men jeg kan med hånden på hjertet sige, at den her virkelig holder sit ord.

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 6

Babyliss Glattejern

Sidst men ikke mindst, skal vi til den nyeste tilføjelse i min skønhedsafdeling. Jeg har nemlig været så heldig at få tilsendt det helt nye glattejern fra Babyliss. Det kom som kaldet, for min gamle, sang virkelig på sidste vers og virkede kun hver 3. dag. Det er langt fra hver dag, at jeg glatter mit hår, men det sker i ny og næ og især de dage, hvor jeg har en dårlig hårdag. Ganske enkelt fordi, det altid fungerer.

Jeg har kun brugt det et par gange, men at dømme ud fra det, får det altså mine varmeste (hehe) anbefalinger. Jeg havde kort forinden læst, at det ville give “salonresultat” og det gjorde mig altså særlig nysgerrig. Min frisør får i hvert fald altid det der hårglatning til at ligne en leg og det er som om, at resultatet bare er en anelse bedre, når hun gør det.

Glattejernet har ekstra lange plader med turmalinkeramiske belægninger. Det gør bl.a at håret glider let og giver et ultraglat, glansfuldt resultat. Desuden skal det kun have ganske få omgange og selv et forholdsvis kraftigt hår, som mit, kan blive glat på få minutter.

SKØNHEDSFAVORITTER - AUGUST 7

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments