SKØNHEDSFAVORITTER – JUNI

Hola Chicas 🖤

Så er det sørme blevet tid til endnu et indlæg, med en masse vidunderlige skønhedsfavoritter.  Som med så meget andet, satte corona en lille pause på test og investering i nye produkter, her hos mig. Når man nu heller ikke skulle så meget andet end at spritte hænder og holder sig langt fra alt og alle i flere måneder, så føltes det pludselig lidt meningsløst at opsøge produkter, der skulle få huden til at skinne eller give læberne en fin rød farve.

Men i takt med, at tingene begyndte at normalisere sig og at det langt om længe blev tid til at hoppe i normalt tøj og se andre mennesker end sine karantænemakkere, begyndte interessen for at gøre lidt mere ud af sig selv at vende tilbage. I hvert fald for mit vedkommende. I løbet af de seneste uger, har jeg igen testet og leget med produkter og ikke mindst genfundet kærligheden til gamle favoritter og nogle af dem, skal I møde nu.

Her kommer Juni’s skønhedsfavoritter 🖤

SKØNHEDSFAVORITTER - JUNI 1

Reklame (enkelte produkter er sponsorerede) 

DAVINES, ALL IN ONE MILK

En gammel favorit, som jeg vender tilbage til igen og igen og som aldrig nogensinde har fundet sin overmand. Det er en leave-in-balsam, som jeg bruger hver gang, jeg har vasket mit hår og den sætter ligesom den der “cherry on top”. Den giver håret glans, gør det blødt og smidigt, uden at gøre det fladt og kedeligt.

RAUNSBORG, SUN LOTION SPF 15

Netop nu, skulle UV-indexet være højere herhjemme, end det nogensinde har været og det ved vi vist alle godt hvad betyder. SOLCREME. Personligt tilbringer jeg så meget tid udendørs, som overhovedet muligt og starter også gerne de fleste dage med en løbetur. For det meste er det i bagende (morgen)sol og derfor smører jeg mig altid ind i den her, uden afgang. Den er helt genial og kan det, som en solcreme skal kunne. Den er nem at påføre og har en vidunderlig duft af birk og agurk.

JORGOBÈ HAND CREAME

For et par uger siden, fik jeg tilsendt den her fætter i en pressegave og vedlagt var der et lille kort, der bl.a beskrev den som “verdens bedste håndcreme”. Jeg har prøve mange håndcreme og også rigtige mange gode håndcreme og jeg ved heller ikke om jeg vil gå så langt som at kalde den VERDENS bedste. Men den er i hvert fald helt enormt god og så har den en fin lille størrelse, som gør den nem at have med i tasken. Den hjælper hænder og neglebånd med at genvinde deres naturlige blødhed og så efterlader den huden blød og smidig. Uden at fedte for meget. Og så er den også bare virkelig pæn.

GLOSSIER, NITESHINE

Det er efterhånden nogle måneder siden, at jeg investerede i den her lille skønhed fra Glossier og det er også først nu, at jeg er gået hen og blevet sådan rigtig glad (ja, nærmest afhængig) af den. Jeg elsker jo alt hvad der giver lidt glow i ansigtet og det må man sige, at den her gør. Et par små dråber på kindbenene kan virkelig gøre underværker og få huden til at ligne en million.

SKØNHEDSFAVORITTER - JUNI 2

WELEDA, FEEL GOOD SHOWER

Her er et af de produkter, som er svær at beskrive. Ganske enkelt fordi, det er duften, der er det afgørende. Den.dufter.så.godt og fordi den pt. står på min badeværelseshylde, kan jeg slet ikke lade være med at sniffe lidt til den, hver eneste gang jeg går fordi. Heldigvis er den også rigtig god til at gøre det, den skal. At vaske huden ren og efterlade den blød og fin.

SKØNHEDSFAVORITTER - JUNI 3

GLOSSIER, CHERRY BALM DOT COM

Hvis jeg kun måtte vælge èt produkt til resten af mit liv, så tror jeg næsten at det skulle være Glossiers Balm dotcom. Det er lidt af et vidunderprodukt, som kan bruges til lidt af det hele. På øjenlåg, på kindben, på tør hud og ikke mindst på læberne, som er der, jeg bruger den oftest. Jeg har efterhånden prøvet de fleste varianter og tømt flere end jeg har tal på. Deres nyeste version er den her med cherry-smag og farve, som jeg selvfølgelig skyndte mig at klikke hjem, da den udkom. Og jeg elsker den. Dels pga. den skønne smag af kirsebær og dels fordi den også har lidt farve, som gør læberne røde, på en helt fin og naturlig måde.

SKØNHEDSFAVORITTER - JUNI 4

OLAPLEX, BOND MAINTENANCE SHAMPOO NO. 4

Det finde gode shampooer, så findes der rigtig gode shampooer og så findes der shampooer, der næsten er for gode til at være sande og sådan en har vi lige her. Det er også en af dem, der tidligere har fået fine ord med på vejen herinde og det bliver helt sikkert ikke sidste gang. Når den er i min samling, så glæder jeg mig som et lille barn, til min vakse-hår-dag. Jeg kunne skrive mange linjer om alle de gode ting den gør, men vigtigst af alt, så giver den fylde og volume, som ingen anden af sin slags. Derudover renser den også håret HELT i bund og når jeg bruger den, kan jeg snildt gå op til 5 dage uden at vaske hår. KÆMPE anbefaling.

SKØNHEDSFAVORITTER - JUNI 5

& OTHER STORIES NEGLELAK

Andre end mig, der også har en neglelak-samling, der er vokset sig større end hvad der er til at overskue? Af en eller anden grund, ender jeg altid med at købe en ny, pæn og spændende farve. De gør det altså heller ikke nemt i butikkerne, når de altid skal placere dem ved kassen 😂. Seneste tilføjelse til min samling er den her glimmer-skønhed fra & Other Stories og den har også pyntet mine negle de seneste uger. Den er tilpas neutral, tilpas festlig og så holder den længe, uden at skalle. Jeg har desværre ikke kunne finde præcis den her farve online, men der er mange, der minder om den og i det hele taget, har jeg rigtig god erfaring med neglelak fra Stories.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments