UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 

Reklame for ARKET

Glædelig lørdag venner 🖤

Og så på endnu en blæsende og regnfuld en af slagsen. Nu må det da snart få en ende? Men der er jo ikke så meget at gøre ved det, så det er bare om at smide benene op i sofaen, sætte kaffen over og tænde for Mads og Monopolet. Det er i hvert fald sådan ca. den scene der udspiller jeg hjemme hos mig pt. Senere skal jeg dog mødes med min familie til kvalitetstid og nu hvor vejret ikke ligefrem indbyder til udendørs aktiviteter, ser det ud til at vi ender med en tur på museeum og en god udstilling.

Men nok om det, for det ER jo blevet tid til ugens bedste budgetfund og i dag kommer den i en lille ARKET-udgave. Som sagt kører jeg et samarbejde med netop ARKET i denne uge og derfor tænkte jeg også, at det vil være oplagt at bruge dem i det her indlæg. Det er jo ikke et brand, der ligefrem rimer på budgetfund, selvom de selvfølgelig går under highstreet-betegnelsen. Dog i den lidt dyrere ende, vil jeg i hvert fald mene og det er heller ikke fordi det vælter med fund til under 500 kr. derhenne. Men de er der og det er dem, jeg har samlet et lille udvalg af herover.

Flere af dem, er jeg allerede den lykkelige ejer af og udgør nogle af de bedste basis-items i min gaderobe. Vi snakker bl.a om den fine lavendelfarvede skjorte (nummer 1) og den grå t-shirt (nummer 9). Som i øvrigt er verdens bedste basis t-shirt, hvis man skulle være på jagt efter sådan en. Med andre ord; ARKET kan man altid regne med og jeg vil evigt og altid være fan.

Kan I have en skøn dag 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments