DEN PERFEKTE OVERSIZE BLAZER OG EN KLASSISK SNAK OM VEJRET

Den perfekte oversize blazer fra Arket

Reklamelinks: Blazer: ARKET Bukser: ARKET Taske: Vagabond Støvler: ARKET Smykker: Stine A

DEN PERFEKTE OVERSIZE BLAZER

Den beige oversize blazer fra ARKET er nok noget nær det bedste, der længe er sket for min garderobe og selvom den kun har boet hos mig i et par uger, har jeg ikke tal på, hvor mange gange, den har været i brug. Det er egentlig lidt skørt, for jeg har aldrig nogensinde været en blazer-pige. Ikke fordi, det ikke er pænt og jeg har sendt mange misundelige blikke efter veninder eller kollegaer, når de har worket de smukkeste af slagsen. Jeg har bare altid følt mig forkert i dem – måske lidt for stram i betrækket og lidt for office-agtig.

Nu hvor jeg pludselig er blevet meget klogere, er det gået op for mig, at det nok handler lidt om fitted og formen. De stramme og faconsyede af slagsen, skal jeg holde mig fra, men i stedet gå efter dem, der er lidt mere løse og oversize. Det er præcis det, som ARKET’s version her kan. Ingen stram talje og ingen stramme skuldre. Den har det der look, hvor det ligner, at man har taget en lidt for stor størrelse – virkeligheden har jeg faktisk bare en størrelse 34.

I fornemmer det nok og som jeg også fortalte i går, så har jeg virkelig optur over ARKET for tiden og jeg har også tidligere erklæret min kærlighed til mine sorte bukser og de sorte chunky støvler. Af samme grund er jeg også virkelig taknemmelig over, at de gerne vil samarbejde med mig og at de også kan se, at vi er et godt match. I løbet af de kommende dage, skyder vi også en lille denim-kampagne i gang, så der kommer altså ikke til at blive helt stille på ARKET-fronten 😉

Den perfekte oversize blazer fra Arket

 

Skal vi snakke lidt om vejret?

Billedet herover viser et klassisk øjeblik fra de dage, vi har lige nu. Eller nærmere bestemt, fra et af de små øjeblikke, hvor solen lige titter frem. En ting, jeg tydeligt husker fra min barndom er, at det altid var i vinterferien, at man for første gang kunne mærke solens stråler varme. Det har jeg altid haft med mig og jeg bliver mindet om det hver gang vi når uge 8 – for ganske rigtigt, der varmer solen. Ligesom at det også er her, at man for alvor kan mærke at lyset er vendt tilbage når det faktisk først bliver ægte mørkt kl. 18. Selvom der, i min verden, ikke er noget som helst der kan slå en magisk maj-dag, så kan det her spæde forår altså også et eller andet.

Som jeg nævnte tidligere på ugen, så tjekker jeg jo snart ud og rejser mod sol og varme i et par uger. Det betyder også, at jeg først er tilbage på dansk jord i midten af marts og til den tid, skulle det gerne være ægte forår. Med andre ord betyder det, at jeg kun har 5 dage tilbage af vinteren 😉

Og så snakker vi vist heller ikke mere om vejret. Jeg havde egentlig lovet mig selv, at det her indlæg IKKE skulle handle om vejret og så endte det alligvel med at være det meste af temaet. Sammen med en blazer, selvfølgelig. Men altså, jeg er jo dansker og jeg kan heller ikke løbe fra, at jeg er en af dem, der tjekker vejrudsigten 15 gange om dagen 🙂

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Den perfekte oversize blazer fra Arket

Den perfekte oversize blazer fra Arket

Den perfekte oversize blazer fra Arket

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments