UGENS BEDSTE BUDGETFUND

UGENS BEDSTE BUDGETFUND 1Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Monki 3. H&M 4. H&M 5. & Other Stories 6. & Other Stories 7. H&M 8. ARKET 9. Weekday

Glædelig lørdag derude 🖤

Jeg håber at I har fået en skøn start på weekenden og at I allerede har fået en tilpas mængde kaffe. Selv har jeg været ualmindeligt tidligt oppe, fordi min lille nevø har været til sleep over og når man er seks år, så er det der med at sove længe, ikke ligefrem en luksus. Resten af dagen skal bruges på en løbetur, vasketøj og foreberedelse på i aften, hvor jeg har inviteret en skøn håndfuld damer på middag. Egentlig en ganske udemærket lørdag 🖤

Men det er er jo slet ikke det, som det skal handle om nu. Nej, det er nemlig blevet tid til ugens bedste budgetfund. Ni fine ting og sager fra nogle af mine favorit-webshops, som alle koster under 500 kr.

Der er simpelthen så meget pænt derude, lige for tiden. I den verdens er foråret i hvert fald over os og der er lyse farver og lette materialer over det hele. Som altid har jeg selvfølgelig gjort mit bedste for at finde ting, som også kan bruges nu og ikke først om et par måneder. Jeg har svært ved at udpege èn favorit i dagens udvalg, men hvis jeg skulle, så tror jeg faktisk, at det må være den hvide t-shirt med den store krave fra Monki (nummer 2). Jeg må bare erkende, at jeg har en voldsom svaghed for store kraver.

Den lyseblå strik fra & Other Stories (nummer 1) er også rykket ind på min ønskeliste. Både fordi jeg elsker farven, men også fordi, jeg jo allerede ejer den i en lavendelfarvet version og derfor kan jeg skrive under på, at kvaliteten er præcis ligeså gode, som den ser ud til at være.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments