EN LILLA BLAZER OG HVERDAGSTRUMMERUM

Lilla blazer fra & other storiesReklamelinks: Blazer: & Other Stories Strik: & Other Stories Jeans: Envii Sneakers: Nike P 6000 Taske: By Far

Nå vejret og omgivelserne er så nærige med farverne, som vi oplever lige for tiden, så mån man jo tage sagen i egen hånd og det var præcis hvad jeg gjorde i går, iform af mit outfit. Lige siden jeg klikkede den smukke lilla blazer hjem fra & Other Stories i sidste uge, har jeg glædet mig som et lille barn til at modtage den. Heldigvis lå der en pakkede og ventede på mig, foran min hoveddør, da jeg kom hjem fra en weekend på Fyn, mandag aften.

Den lever også helt op til mine forventninger og endda lidt til. Faktisk er jeg ikke er sekund i tvivl om, at den bliver et ægte key item i min garderobe her i foråret. Sikkert også til sommer, hvor jeg vil bruge den som jakke.

Som sagt var i går også dagen, hvor jeg gik all in på forårsfarverne og satte den sammen med en matchende lavendelfarvet strik, som også er fra & Other Stories og så selvfølgelig min lyserøde taske fra By Far. En taske, der i øvrigt deler vandende hos mine venner og bekendte. Nogle elsker den og andre kan ikke tænke på andet end Barbie, når jeg hiver den frem. Jeg er selvfølgelig på det første hold.

Læs også: Om weekenden, motivation og verdens bedste bukser

Lilla blazer fra & other stories

Og hvad har jeg ellers at fortælle af spændende ting? Ikke specielt meget, hvis jeg skal være ærlig. Det er blevet hverdag med hverdag på, her i min lille verden og det nyder jeg faktisk også. Især når jeg har været væk fra den så længe. Eller lidt spændende sker der da, for jeg har faktisk lige booket og planlagt mit næste eventyr, hvor der allerede er afgang i næste måned. Men det kan vi lige snakke om på et andet tidspunkt.

Dagen i dag skal bruges på møde og fotoskydning på Sliders, senere et telefonmøde hjemme fra stuen og i aften skal jeg ud og spise med min veninde. I morgen bliver lidt i samme dur og det samme gør fredag. Jeg skal selvfølgelig ikke ud og spise alle tre dage (det gad jeg ellers godt) men dagstimerne og rutinerne ligner hinanden. Weekenden bliver derimod en af dem med fuld fart på, men det tager vi til den tid.

Kan I have en smuk onsdag derude 🖤

Lilla blazer fra & other stories

Lilla blazer fra & other stories

Lilla blazer fra & other stories

Lilla blazer fra & other stories

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments