OM WEEKENDEN, MOTIVATION OG VERDENS BEDSTE BUKSER

OM WEEKENDEN, MOTIVATION OG VERDENS BEDSTE BUKSER 1Reklamelinks: Jakke: MbyM Skjorte: MbyM Bukser: ARKET Støvler: Shoe Biz Taske: By Far

Reklame for MbyM

Hola Amigas 🖤

Har I haft en god weekend derude? Min har været rar. Sådan helt igennem enormt rar. Som jeg vist også nævnte tidligere, så har jeg befundet mig hjemme på gode gamle Fyn, siden torsdag eftermiddag og her bliver jeg hængende frem til i morgen. Siden jul har der været fart og over feltet med rejser og diverse festligheder og der har ikke været mange rolige stunder. Præcis derfor, har det været så vanvittigt rart at få lidt ro og ikke mindst tid til at fordybe mig.

Nyt år, nye tider

I begyndelsen af ugen, havde jeg en session, med min coach, Zuzan. Det er jo altid op til mig at beslutte hvad vi skal tale om og sidst faldt valget på mit arbejdsliv. I lang tid, har jeg nemlig haft et ønske om at have mere struktur og været bedre til at få lavet de ting, som jeg aller helst vil lave. Herinde drømmer jeg f. eks om at dele indhold, der er mere dybdegående og noget, som I også kan bruge til noget. Flere guides, flere reflektioner og mere spændende læsning. Ofte bliver det “bare” mere til de lidt mere let spiselige indlæg, fordi de er hurtigere og nemmere at lave og ikke så tidkrævende. Derudover har jeg jo også mit arbejde for Sliders og min egen lille webshop der skal passes.

Så mange bolde i luften kræver struktur og bedre planlægning. Det har jeg hele tiden vidst, men jeg har bare haft svært ved at føre det ud i praksis. Men her var Zuzan igen en kæmpe hjælp og hun fik mig mere eller mindre til at knække koden. Så ja, min weekend er blevet brugt på at rydde op i min kalender, skabe struktur, planlægge og udarbejde nye idèer. Sådan en omgang er altså noget, der giver inspiration og motivation til den helt store guldmedalje. Så nu kan mandagen og hverdagen bare komme an. Jeg er i hvert fald mere klar, end jeg længe har været.

OM WEEKENDEN, MOTIVATION OG VERDENS BEDSTE BUKSER 2

Et sikkert outfit og verdens bedste bukser

Billederne her er selvfølgelig også fra en af dagene i weekenden og mit outfit er sådan et jeg altid hopper i, når det bare skal være stille og roligt og som jeg ved fungerer. En blå skjorte går man altså bare aldrig galt i byen med og den her fra MbyM er også en af dem, som jeg ofte hiver frem fra garderoben, lige for tiden. Under en strik er den altså ret genial eller sammen med en tynd jakke, som her.

Og så er der bukserne. Dem har jeg snart kastet mange kærlige ord efter herinde, men de er altså også noget af bedste, der er sket for min garderobe i rigtig rigtig lang tid. De er SÅ behagelige at have på og så er snittet intet mindre perfekt. De er geniale til snaekers, til støvler og til høje sko. Selvom jeg havde lovet mig selv, at der ikke skulle mere beige eller brunt ind i min garderobe, så kan det godt være, at jeg ender med at gøre en lille undtagelse, for det er den eneste farve (udover de sorte, selvfølgelig) som de findes i. Jeg krydser selvfølgelig fingre for, at de kommer i nogle fine forårsfarver i løbet af de kommende måneder.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

OM WEEKENDEN, MOTIVATION OG VERDENS BEDSTE BUKSER 3

OM WEEKENDEN, MOTIVATION OG VERDENS BEDSTE BUKSER 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments