DEN BEDSTE EFTERÅRSJAKKE FRA ARKET OG DEN BEDSTE WEEKEND

Efterårsjakke fra ArketReklamelinks: Jacket: ARKET Jeans: Weekday Top: Stine Goya Shoes: Converse Bag: By Far

Reklame for ARKET

Go’søndag eftermiddag, venner 🖤

Så kommer der lige et lille pip fra mig, der eller har været larmende stille her over weekenden. Men som de fleste af jer sikkert også har, så har jeg haft travlt med at nyde det fuldstændige vidunderlige sensommervejr, som vi har fået foræret. Hold nu fast hvor det været skønt og virkelig tiltrængt oven på alt for mange regnvejrsdage. I kan tro, at jeg har hygget mig. I går havde jeg besøg af min mor og vi har både spist hjemmebagte boller, shoppet lidt, drukket lemonade i solen, G&T’s hjemme i sofaen og spist lækker mad på Madklubben. På alle tænkelige måder, en helt perfekt lørdag.

I dag startede jeg med at sende min mor Fyn og derefter løb jeg en lang tur rundt i byen. På hjemvejen stoppede jeg hos loppemarkedet på Ravnsborggade, som var proppet med gode fund. Heldigvis fik jeg ikke købt mere, end at jeg snildt kunne have det i hånden på resten af løbeturen hjem 😉

Selvom jeg havde planer om at bruge resten af dagen på arbejde og på bloggen her, så endte jeg med at udskyde hele molevitten i et par timer og tage på endnu et loppemarked. Jeg kunne tydeligt mærke den gode loppe-karma, så der var også lidt mere gevinst. Jeg har selvfølgelig delt lidt glimt henne i min story.

Læs også: Tirsdagssnak og en jakke fra Oh by Kopenhagen Fur

Efterårsjakke fra Arket

Bluse fra Stine Goya

Billederne her er fra i går, hvor jeg som sagt nød den bedste mor/datter-dag. Blusen fra Stine Goya så I også i sidste uge og I kommer sikkert også snart til at se den igen. Den er jeg godt nok blevet glad for og hvis det ikke var fordi, den kommende flytning stjæler alle mine penge, så havde jeg også købt den i lyserød. Elsker pasformen og elsker, at den både kan bruges på en helt almindelig mandag (eller lørdag, som her) og til de lidt mere festlige begivenheder.

Efterårsjakke fra Arket

Efterårsjakke fra Arket

Verdens bedste efterårsjakke

Men som overskriften også afslører, så skal det altså også handle lidt om min jakke fra ARKET. En jakke, som jeg faktisk har ønsket mig i flere sæsoner. Det er nemlig sådan en, som de laver igen og igen og den kommer også i flere farver. Den er intet mindre end genial. For det første er den pæn. Det synes jeg i hvert fald. For det andet, så vejer den nærmest ingenting og er yderst behagelig at have på og for det tredje, så er det en af dem, hvor der ikke går så meget som en vind igennem. Nu skal jeg selvfølgelig ikke tage glæderne på forskud, men jeg har en lille idè om, at den faktisk også kan fungere på de kolde vinterdage.

Læs også: En jakke fra Topshop og taknemmelighed

Efterårsjakke fra Arket

Hårkrise

Nu hvor jeg har brugt størstedelen af min taletid på at snakke om opturs-ting, så lad mig lige slutte af i brokkehjørnet. Nu snakker vi altså ikke et verdens-undergang-problem, men hvis der er noget jeg har det stramt over lige for tiden, så er det mit hår. Over hele sommeren har jeg gået med tanken om, at det var ved at være tid til at gro det langt igen. En tanke, der også blev forstærket, da jeg mere eller mindre gennemgik samtlige blogindlæg, jeg nogensinde har udgivet, i forbindelse med bloggens 10-års fødselsdag og konstant blev genforenet med det lange lange hår jeg havde, inden jeg tog det store spring. Det kan altså også noget.

Jeg har hele tiden frygtet det stadie, jeg er i nu, for min nuværende længde, fungerer overhovedet ikke for mig. Det er ikke langt og det er heller ikke helt kort. Det er bare irriterende og umuligt at arbejde med. I løbet af den seneste uge, har jeg haft en ustyrlig lyst til at klippe det hele af, men det virker også bare så fjollet, nu hvor jeg er så tæt på målet. Eller i hvert fald groet det så langt.

Men nok om det – I virkeligheden er jeg også bare enormt taknemmelig over, at jeg rent faktisk har mit hår.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

Efterårsjakke fra Arket

Efterårsjakke fra Arket

Efterårsjakke fra Arket

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments