THE GREAT NORTHERN MED SUGARBEARHAIR – ET VIDUNDERLIGT DØGN

The Great NorthernReklamelinks: Top: Stine Goya Skirt: & Other Stories

Reklame for Sugarbearhair (jeg har ikke modtaget betaling for at deltage)

Glædelig søndag, venner 🖤

Jeg håber at I har gang i en skøn weekend derude. Det kan I tro at jeg har og I skrivende stund sidder jeg hjemme på gode gamle Fyn. Dog går turen tilbage til København om ganske kort tid, hvor jeg har en ualmindelig spændende uge i vente. Men mere om det senere. Nu skal det nemlig handle lidt om det, som overskriften også fortæller lidt om – et helt igennem vidunderligt døgn med Sugarbearhair på det nyåbnede Spa-Resort, The Great Northern på den Fynske østkyst.

En tur, som jeg har set frem til, lige siden den dag, invitationen stod foran min hoveddør for et par uger siden og som jeg ikke tøvede et sekund med at takke ja til. Et døgn med nogle af mine bedste kollegaer og veninder, på min yndlings-ø og med et af de brands, som jeg er storforbruger af.

The Great NorthernVi ankom til The Great Northern torsdag middag og startede ud med en god frokost i hotellets restaurant. En simpel salat med noget af det bedste brød jeg har smagt til dato, on the side.

Læs også: Marienlyst strandhotel med Ideal Of Sweden

The Great NorthernEfter frokosten smuttede vi ned i hotellets Spa-afdeling. Den er nærmest en historie for sig selv 😉 Som cherry on top, var vi alle blevet booket ind til en valgfri behandling. Jeg havde valgt en omgang yoga massage. I min verden er massage den ultimative luksus og hvis jeg en dag bliver rig, så vil jeg altså forære mig selv sådan en omgang, en gang om månedens.

The Great NorthernThe Great Northern. What a place altså. Det er et helt nyt hotel, golf-resort, spa-resort eller hvad man vælger at kalde det, som åbnede tidligere på året. Det er placeret et lille stykke udenfor Kerteminde på det østlige Fyn, omgivet af et smukt landskab og golfbaner. Alle værelser er bygget ind i bakkerne og man vågner op til den smukkeste udsigt. Vi oplevede nærmest alt slags vejr mens vi var der og jeg kan skrive under på, at det var smukt, uanset hvad.

Læs også: På tur med Weleda; sol, blomstermarker og skønne produkter

The Great NorthernHappy i spa’en

The Great NorthernOm aftenen stod den naturligvis på middag med hele holdet og der var dækker så fint op og kræset om detaljerne. Selvfølgelig, så farverne matchede Sugarbearhairs nyeste lanceing, Womens Multi

The Great NorthernHvis der er nogen, der kan finde ud af at hoste et event, så er det pigerne fra Impression PR. Der bliver kræset om de mindste detaljer. Se bare de små navneskilte, som fungerede som bordkort.

The Great NorthernMit aftenlook i bluse fra Stine Goya, nederdel fra & Other Stories og sko fra et sted i Asien

The Great NorthernTurens overordnede tema var Self Care og derfor startede vi selvfølgelig fredagen med en omgang Yoga. Nærmere bestemt Yin Yoga og det bekræftede mig endnu engang i, at det er noget, som jeg slet ikke kan finde ud af, men som jeg så hjertens gerne ville dyrke noget mere.

Tak til Sugarbearhair for den skønneste tur og til pigerne fra Impression PR for endnu engang at bevise, at i er girlbosserne over alle girlbosser.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments