TIRSDAGSSNAK OG EN JAKKE FRA OH BY KOPENHAGEN FUR

Jakke fra Kopenhagen FurReklamelinks: Jakke: Oh By Kopenhagen Fur T-shirt: Monki Jeans: Pieces Shoes: Flattered

(Reklame (jakken har jeg lånt)

Glædelig tirsdag, venner 🖤

Der er sikkert ikke nogen som helst andre end jeg selv der bemærker det, men min aktivitet herinde er altså ikke helt optimal i disse dage. Eller ligeså stor som den plejer at være, vil jeg nok nærmere sige. Jeg gør alt hvad jeg kan for ikke at undskylde overfor mig selv (og jer) og acceptere, at det er sådan, det er. Vi har jo kun et vist antal timer i døgnet og i de her dage bruger jeg langt de fleste af dem, på at blive klar til at lancere Windflower. Vi er der næsten og jeg er SÅ spændt.

I går var det de sidste detaljer omkring det tekniske, der skulle styr på og i dag er det nogle lidt mere praktiske ting og sager, som jeg skal have kigget på. Det kræver altså lidt mere end man tror at åbne sådan en lille webshop, skulle jeg hilse og sige 😉 Oven i hatten, så falder det hele også sammen med flere kampagne-deadlines og et par events, som jeg ikke har kunne takke nej til. I sidste ende er det jo bare skønt at have noget at lave og jeg klager bestemt ikke. Men nu ved I i hvert fald hvorfor, hvis I fornemmer mit manglende nærvær 😉

Læs også: Livet lige nu

Jakke fra Kopenhagen Fur

Billederne her er fra i går, hvor jeg bevægede mig ud i den friske September-vind. Andre end mig, der også var ved at blæse væk på cykelstien? 😂Modvind bliver jeg simpelthen aldrig gode venner med, men det er jo præmissen for årstiden, kan man sige. Jakken fra Oh by Kopenhagen Fur er en virkelig fin sag, som jeg har fået lov til at låne her i efteråret og den er helt perfekt til den slags vejr vi har lige nu. Ikke for varm og ikke for kold og samtidig virkelig pæn. Den er selvfølgelig også i den lidt dyrere ende og derfor har jeg lige ledt internettet tyndt for at finde et billigere alternativ. Desværre uden held.

Til gengæld faldt jeg over den her jakke fra Gina Tricot, som er så pæn, at jeg ærger mig lidt over, at jeg allerede har de efterårsjakker, som jeg skal bruge.

Jeg kunne bliver ved med at snakke om jakker og andre småting, men jeg bliver nødt til at lukke ned fra nu. Min agenda for dagen er forholdsvis lang og står bl.a på indkøb af forsendelses-ting, skriver tekster til Windflower, forberedelse til en kampagne-deadline jeg har i morgen og til sidst en lille tur i Tivoli sammen med Nielens Jord.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Læs også: Lidt weekendsnak og et jakkesæt

Jakke fra Kopenhagen Fur

Jakke fra Kopenhagen FurFineste t-shirt fra Monki

Jakke fra Kopenhagen Fur

Jakke fra Kopenhagen Fur

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments