LIDT WEEKENDSNAK OG ET JAKKESÆT

LIDT WEEKENDSNAK OG ET JAKKESÆT 1Reklamelinks: Jacket: Dea Kudibal Trousrs: Dea Kudibal T-shirt: ARKET Sneakers: Veja Bag: By Far Necklace: Rochelle 

Reklame for Dea Kudibal

Go’ søndag morgen derude 🖤

Her får I lige en lille hilsen, inden jeg smutter ind og tilbringer det meste af dagen på Trendsales Market. Kryds lige fingre for at det holder tørt og kig endelig forbi.

Håber at I har gang i en god weekend? Min er ganske rar og helt normal. Fredag var jeg til fredagsbar og efterfølgende middag med min veninde, Rikke. Det blev ikke noget sent og vildt – men det behøver det jo heller ikke at være. I går havde jeg en ægte praktisk lørdag. Tidligt op og ud på en lang løbetur. Resten af dagen stod på forberedelse til dagens marked og en masse arbejde med mit lille projekt. Som I kan få en lille sneak peak af her. Kan slet ikke vente med at dele mere med jer! Om aftenen kom min daddy til middag og dåseøl. Totalt hyggeligt med lidt far/datter-kvalitetstid.

Selvom jeg tilbragte størstedelen af dagen i min lejlighed, så var jeg også et lille smut ude, hvor jeg bl.a mødtes med Katten, som var så sød at forevige dagens outfit. Jeg var hoppet i et suit fra Dea Kudibal i det blødeste fløjl og som i øvrigt er intet mindre end perfekt, til det vejr, vi har lige for tiden. Ikke for varmt og ikke for koldt. Derudover er både jakke og bukser så fine at de også kan bruges hver for sig.

Det der med sæt er nok noget, som jeg aldrig bliver træt af. Uanset om det så kommer i en casual version eller i en lidt mere klassisk version, som det her. Den eneste ulempe med suits er, at jeg hurtigt kan komme til at føle mig lidt for fin dame og business-agtig, men med lidt hjælp fra et par sneakers, kommer man udenom det problem. Hvis man altså kan kalde det et problem. I ved hvad jeg mener.

Nu må jeg hellere se at komme afsted, men jeg håber, at jeg når at kigge ind igen lidt senere! Kan I have en smuk lørdag 🖤

Læs også: En jakke fra Weekday og en spændende tid

LIDT WEEKENDSNAK OG ET JAKKESÆT 2

LIDT WEEKENDSNAK OG ET JAKKESÆT 3

Hårklemme fra Le Mosch

LIDT WEEKENDSNAK OG ET JAKKESÆT 4

LIDT WEEKENDSNAK OG ET JAKKESÆT 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments