EN JAKKE FRA WEEKDAY OG EN SPÆNDENDE TID

Jakke fra weekdayReklamelinks: Jacket: Weekday T-shirt: & Other Stories Jeans: ARKET  Shoes: Flattered bag: By Far

Reklame for Weekday og Arket

Jeg skal da lige love for, at vejret tager kalenderåret seriøst i år. Bedst som vi trådte ind i September, og dermed det officeille efterår, var det også som om, at træerne fik en anden farve, temperaturerne faldt og regnbygerne kiggede forbi mellem de små stunder med solskind.

Det er i sandhed højsæson for omskiftelighed og det bekræfter billederne her også. De er fra i går, som var en af de dage, hvor man slet ikke kunne lure hvornår den næste regnbyge kom. Da jeg forlod min lejlighed for at forevige dagens outfit skinnede solen fra en skyfri himmel. Mindre end 10 minutter senere var der nærmest skybrudstilstande og Katten og jeg måtte søge ly under et halvtag. Da vi endelig kunne bevæge os ud på gaden igen, blev det hurtigt i strålende solskin og alle der har skudt billeder med et spejlrefleks-kamera ved, at det er noget, som kan sætte lysindstillingsevnerne på prøve.

Inden jeg lige lukker ned for dagens vejrsnak, må jeg bare tilføje, at det faktisk ikke gør mig noget (indtil nu) sommervejret har været vidunderligt og jeg føler mig faktisk mættet på lange lyse sommernætter (spørg mig igen om et par uger og I vil få et andet svar 😂)

Jakke fra weekday

DAGENS OUTFIT

Men nu til det med tøjet! Min jakke fra Weekday er nemlig noget nær genial til den slags vejr, vi oplever lige nu. Ikke for varm, ikke for kold. Vandtæt og tilmed pæn. Det vil måske være lidt af en overdrivelse at kalde den for en regnjakke – så skulle det i hvert fald være til den slags vejr, som ikke lander på benene og den nedre del af kroppen.

Mine jeans er fra ARKET og det er en af de styles, som jeg har modtaget i forbindelse med det samarbejde, vi kører lige for tiden. Et samarbejde, der bl.a har fokus på deres denim-kollektion. Som jeg har nævnt tidligere, så kan jeg med hånden på hjertet sige, at AKRET muligvis er mit ultimative favoritbrand, når det kommer til netop jeans. Selvom min favorit style stadig er dem her, fordi de også er bløde som smør, så er jeg altså også blevet svært glad for de her lysegrønne banditter. Modellen har jeg faktisk i flere forskellige vaske og farver og vidste derfor, at er en sikker vinder. Da jeg så spottede dem i en af mine yndlingsfarver, var jeg solgt.

Læs også: Denimkjole fra Arket og Weekendsnak

Jakke fra weekday

EN SPÆNDENDE TID

Som sagt er billederne her fra i går. En helt almindelig tirsdag, hvor hverdagen for alvor kunne mærkes. Dog med en lille undtagelse. Jeg brugte nemlig det meste af formiddagen sammen med min dygtige teknik-makker, hvor vi lagde sidste hånd på de tekniske dele af det der projekt, jeg snart har talt om i flere måneder. Vi er SÅ tæt på nu og jeg glæder mig helt vanvittigt meget til at lancere det hele. I ved, på den der måde hvor det kilder lidt i maven. Jeg begynder snart at tease lidt for det henne på Instagram, så husk lige at I kan følge med der. Alt det, kombineret med min kommende flytning gør altså den kommende tid, til . noget helt særligt.

Dagen i dag bliver lidt i samme dur; projektarbejde (hvis man kan kalde det det) et møde på Sliders, et smut forbi tandlægen og til sidst madklub med mine veninder. Verdens bedste hverdags treat, i øvrigt.

Håber også at jeres dag er fyldt med fine ting🖤

Læs også: Om nye tider, nye tanker og en stropkjole fra Second Female

Jakke fra weekday

Jakke fra weekday

Jakke fra weekday

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments