OM NYE TIDER, NYE TANKER OG EN STROPKJOLE FRA SECOND FEMALE

Stropkjole fra Second Female

Reklamelinks: Top: & Other Stories Dress: Second Female Sneakers: Veja Bag: Boyy

Reklame (Kjole og bluse er modtaget i gave)

Sensommeren kan virkelig noget, når det kommer til påklædning. Det er stadig varmt nok til bare ben og ingen jakke, men de fleste dage er alligvel også så tilpas tempererede, at man snildt kan have en langærmet bluse på. Det udnyttede jeg i går, hvor jeg hoppede i hele to (forholdsvis) nye tilføjelser til min gaderobe. Blusen fra & Other Stories bød på kærlighed ved første blik og det var lige præcis sådan en, jeg stod og manglede til mine stropkjoler og strikveste og så kan jeg jo heller ikke løbe fra, at jeg har en svaghed for alt hvad der består af blomsterprint. Min Stropkjole fra Second Female har jeg allerede brugt flittigt på mine sommerferier og når kjolesæsonen går på hæld, så vil den heller ikke være helt dum under en stik, hvor den vil fungere som nederdel. Elsker, når tøj har flere funktioner.

Lyset her i sensommeren er der også noget helt særligt over og som jeg vist har nævnt år efter år herinde, så bringer det også en eller anden form for melankoli frem i mig, der nok stammer helt tilbage til barndommen, hvor August og sensommer også betød skolestart og en helt masse nye ting, der skulle fordøjes.

Selvom det efterhånden er ved at være nogle år siden, at jeg har deltaget i nogen form for skolestart, så har jeg det stadig lidt som om, at der skal taget hul på et nyt kapitel, når vi rammer den her tid på året. Særligt i år står jeg også foran en forholdvis stor forandring i forbindelse med min kommende flytning og på det mentale plan, er der også en del, der har forandret sig. Som jeg har nævnt flere gange, brugte jeg de sommerferien på at arbejde lidt mere med mig selv og især hvordan jeg skulle håndtere de lidt for negative tanker, der til tider har fyldt for meget og sat en stopper for nogle af de ting, jeg gerne vil opnå.

Jeg er langt fra i mål og bliver stadig ramt i ny og næ. Men jeg er blevet langt bedre til at håndtere det negativ, skyde det væk og sætte mit fokus på alt det, der er godt og som jeg er taknemmelig for.

Det er på mange måder helt nye tider, krydret med alt det gode fra de gamle 🖤

Læs også: En status og mine nuværende gaderobefavoritter 

Stropkjole fra Second Female

Stropkjole fra Second Female

Stropkjole fra Second Female

Stropkjole fra Second Female

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments