EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER

EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER 1Reklamelinks: Top: Monki T-shirt: & Other Stories Skirt: & Other Stories Sneakers: Veja Bag: Fendi Vintage

Reklame for & Other Stories

Glædelig søndag, venner 🖤

Har I haft en dejlig weekend? Det kan i dælme tro at jeg har. Faktisk helt enormt dejlig, nu hvor jeg lige tænker nærmere over det. Den har bestået af en helt perfekt kombination af socialt samvær og afslapning. Fredag aften blev blev tilbragt hos min familie i Vanløse hvor menuen bestod af kølig hvidvin og Fajitas. Lørdag bød på lidt træning, genbrugsshopping, oprydning og arbejde, inden jeg om aftnen mødtes med min veninde og spiste den skønneste fem retters middag hos restaurant Meille. En helt igennem dejlig oplevelse, som også får sit eget indlæg i den nærmest fremtid.

I skrivende stund er klokken sidst på eftermiddagen og jeg har lige placeret mig i sofaen efter en lang dag på Tradono Market på Israels plads. Trods lidt for meget vind, gik det over alt forventning og jeg fik solgt godt ud af garderoben. Det tror jeg at jeg bliver enormt glad for, når jeg skal pakke hele mit liv i flyttekasser om halvanden månedstid. Det skal vi nok også snakke mere om meget snart 🙂

EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER 2

Billederne her er fra i fredags, hvor jeg var hoppet i en god kombination af nogle af mine nuværende garderobefavoritter. Den lavendelfarvede bluse fra Monki har jeg allerede erklæret min kærlighed til tidligere og den er altså ikke blevet mindre siden. Min t-shirt fra & Other Stories er jo egentlig bare en helt almindelig hvid t-shirt, men den perfekte af slagsen. Og så er der nededelen. Hold nu fast hvor er jeg glad for den. Elsker både længde, farve og pasform og jeg er faktisk helt sikker på, at det er en af dem, som kommer til at bo i min gaderobe, de næste mange sæsoner.

EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER 3

I morgen er det mandag og en ny uge venter forude. Jeg har hørt rygter om, at skolernes sommerferie slutter i dag og jeg kunne forestille mig, at der også var et par stykker af jer, som skal tilbage til hverdagen for første gang i lang tid. Håber at I er klar og top-motiverede.

Min hverdag begyndte allerede i sidste uge og selvom tingene efterhånden ligner sig selv, så har jeg stadig nydt godt af lidt stilhed i indbakken. En stilhed, der nok både skyldes, at sommerferien stadig er i gang for nogen og at de fleste i min branche har haft gang i noget modeuge-halløj. Endnu engang blev det en meget stille en af slagsen, for mit vedkommende. Det siger mig ikke så meget længere og vil ærligt talt hellere bruge min tid på alt muligt andet, end at stå i kø til den ene show efter andet andet.

Den kommende uge kunne også godt gå hen og blive en god en af slagsen. Jeg har både et par events, et par middagsaftaler og en del luft i kalenderen og sådan kan jeg aller bedst li’ det. Når weekenden nærmer sig, pakker jeg min weekendtaske og smutter en tur hjem til det Fynske. Alene det, kan holde mig kørende i flere dage.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER 4

EN STATUS OG MINE NUVÆRENDE GARDEROBEFAVORITTER 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments