DENIMKJOLE FRA ARKET OG WEEKENDSNAK

Denimkjole fra arketReklamelinks: Dress: Arket Shoes: ASOS Bag: BOYY

Reklame for Arket

Go’søndag formiddag derude 🖤

Hvis der overhovedet er nogen af jer, som har tid til at kigge ind, nu hvor vejret viser sig fra sin mest magiske side. Jeg ved godt, at jeg har nævnt det mange gange de sidste par dage, men det er jo simpelthen bare så vidunderligt, at vi lige får serveret endnu en omgang højsommer. Det er jeg sikker på, at vi kommer til at være taknemmelige for, når kulden og efteråret engang kommer. Og det kan jo tidsnok blive.

Har I ellers en god weekend? Det kan I tro, at jeg har. Lige som den skal være, faktisk. Jeg har haft godt tid til at slappe af og hygge mig. I sidste uge fik jeg opbygget et forholdsvis stort søvnunderskud, pga. den store fuldmåne og det betaler jeg stadig prisen for. Jeg går i hvert fald helt kold, hver gang jeg lander på puden. I fredags hvor billederne her er fra, gik jeg også rundt med en gigantisk hovedpine hele dagen. Det sker ellers yderst sjældent, at jeg bliver ramt at sådan en omgang, men har var det faktisk så slemt, at jeg endte med at måtte købe en Treo for første gang i mit liv. Det virkede heldigvis og jeg kunne tilbringe aftenen ude i byen sammen med min veninde.

Jeg tilbragte hele dagen (og aftenen) i min nye denimkjole fra ARKET og som jeg vist også har udtrykt tidligere, så har jeg det lidt med denim, som jeg har det med leopardprint. Det holder altid. Sommer, efterår, vinter og forår. År efter år. Det her bliver uden tvivl en af de styles, som jeg kommer til at hive frem igen og igen og som man ofte siger med den slags ting, så fungerer den både til hverdag og til fest. Lige nu fungerer den slevfølgelig bedst med bare og solbrune ben, men om et par måneder (eller måske uger) så vil den altså også gøre sig godt med et par strømpebukser.

Til alle mine fellow denim-fans, så har jeg lige samlet en lille håndfuld af de de pæneste denimting, der findes henne hos ARKET netop nu.

Kan I have en skøn sommerdag derude 🖤

Denimkjole fra arketReklamelinks: Denimkjole / Denimtaske / Denimnederdel / Denimkjole

Denimkjole fra arket

Læs også: Jeans og en god service fra AKRET

Denimkjole fra arket

Denimkjole fra arket

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments