TORSDAGSTIP: JEANS OG EN GOD SERVICE FRA ARKET

TORSDAGSTIP: JEANS OG EN GOD SERVICE FRA ARKET 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Reklame for Arket

Hola chicas og glædelig lillefredag 🖤

Jeg er en heldig kartoffel, lige for tiden. I sidste uge tikkede der bl.a en mail ind i min indbakke fra mine venner fra ARKET, som ville høre, om jeg ville hjælpe dem med at sætte fokus på deres nye denim-kampagne, der løber over de næste par uger. Som den sande ARKET-fan jeg nu engang er, blev det selvfølgelig et kæmpe JA. Derfor kommer I nok også til at se en del til dem herinde, men det plejer I heldigvis ikke at have noget imod.

ARKET Denim Satisfaction Guarantee

I dag skal det som sagt handle lidt om deres denim-kampagne, eller nærmere bestemt “ARKET Denim Satisfaction Guarantee”. Et ret genialt koncept, som jeg faktisk har nævnt herinde tidligere. Hvis det lyder som sort snak, så lad mig kort opridse konceptet: Køber man et par jeans i ARKET, inkluderer det også en ret til at tage dem med hjem, bruge dem en månedstid og hvis man ikke er tilfreds med dem, kan de returneres og man får det fulde beløb tilbage. Hvis det ikke er god service, så ved jeg ikke hvad det er.

Ikke nok med det, så er alle deres jeans også lavet af 100% økologisk bomuld.

I skrivende stund sidder jeg faktisk hjemme i min stue og venter på en bestilling fra ARKET, som jeg har lagt i forbindelse med vores samarbejde og som meget gerne skulle blive leveret i dag. Den inkluderer bl.a de grønne jeans (nummer 2), de mørkeblå med svaj (nummer 8) og denne smukke kjole, som jeg ikke lige kunne få plads til i collagen. I kommer selvfølgelig til at se det hele in action over det næste stykke tid.

Kan I have en smuk sensommerdag derude 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments