LIVET LIGE NU

LIVET LIGE NU 1Reklamelinks: Shirt: Second Female Jeans: Weekday Shoes: Veja Bag: By Far

Reklame for Second Female

…eller livet i går, fristes jeg næsten til at skrive, for det er nemlig der, at alle billederne her er fra. Alligvel vil jeg dog dedikere indlægget her til at komme med en lille status på situationen. Eller livet, om man vil. Men lad os lige starte med i går, for der kan jeg love jer for, at jeg have en skøn dag.

Mit alarm ringede kl. 6.30 og kort til efter var jeg ude på gaderne, iført mine løbesko. Da jeg var hjemme igen stod den på et hurtigt bad, en hårvask og et kvarter foran computeren med en kop kaffe i hånden og derefter satte jeg kursen ind mod byen, hvor jeg mødtes med min veninde, Line, som var på besøg fra de varme lande, hvor hun pt. hører til. Lige siden vores rejse til Cypern i Juli, har vi haft skrevet netop d. 9 September i kalenderen. Ganske enkelt fordi jeg havde lovet Line, at jeg ville hjælpe hende med lidt shopping. Spørg mig ikke hvorfor, hun ser mig som en ekspert på det område 😉

Vi startede naturligvis med en god omgang morgenmad på Sonny. En bolle med os og en kop kaffe med mælk af den nette sum af 78 kr. #københavn. Heldigvis smagte det så godt, at det var prisen værd. Efterfølgende var vi på en ægte strøgtur, hvor vi fandt alt det, der var planen. Og lidt til. Jeg endte også med at falde i shoppe-fælden, selvom det ikke helt var planen. Med mig hjem havde jeg bl.a den sejeste jakke fra Topshop og en vidunderlig t-shirt fra Monki (reklamelinks). Føler lidt, at mit navn stod på den.

Da vi skiltes hen ad eftermiddagen havde jeg et hurtigt møde, inden jeg satte kursen mod Nørrebro, hvor jeg tilbragte resten af eftermiddagen og aftenen foran computeren.

Læs også: 10 ting jeg ikke forstår

LIVET LIGE NU 2

Det fører mig videre til det, der egentlig er indlæggets tema; livet lige nu. Det er nemlig en skør størrelse. En skør, men omend skøn tid. På den ene side føler jeg, at jeg er ved at drukne i nye ting og store beslutinger og på den anden side, føles det som om, at alting er helt som det plejer at være.

Det der projekt

I bund og grund handler det nok om, at der venter to forholdsivs store ting, lige rundt om hjørnet. I næste uge (om alt går vel) lancerer jeg det der projekt, som jeg snart har teaset for i flere måneder. Men det er ingenting, hvis man tænker på, hvor længe jeg egentlig har arbejdet på det. Jeg glæder mig, men er også p**** nervøs. Hvad pokker gør jeg lige, hvis det ikke bliver en succes? Og hvordan bliver det i det hele taget taget i mod? Hvad det præcis er at jeg har gang i venter jeg lige lidt med at afsløre, men jeg kan fortælle så meget, at det starter med Web og slutter med Shop. I kan også se lidt mere af det lige her og hvis I har lyst, kan I også følge med på Instagram. Eller lad mig sige det som det er; jeg vil blive helt enormt glad, hvis I har lyst til at følge med henne på Instagram 🖤

Læs også: En jakke fra Weekday og en spændende tid

LIVET LIGE NU 3

Flytning

Midt i hele den her lancering ligger min kommende flytning også ude i fremtiden og rykker tættere og tættere på, dag for dag. Det er også en ting, som jeg har lidt svært ved at navigere i. På den ene side kan jeg slet ikke vente og jeg kan mærke, at lidt luftforandring bliver rigtig godt for mig. Også selvom jeg kun rykker 500 m fra min nuværende lejlighed. Det er i bund og grund nok det der med at få nye vægge og nye indretningsmuligheder.

Mest af alt glæder jeg mig, men et eller andet sted, er jeg også en smule nervøs. Det er jo efterhånden ved at være en årrække siden, at jeg sidst er flyttet og jeg kan slet ikke huske hvordan man gør. Hvornår begynder man at pakke sine ting i kasser? Hvor lang tid tager det? Kan jeg klare det alene, eller skal jeg ringe efter min mor? Når alt det så er sagt, så er det jo et helt almindeligt livsvilkår og noget, som vi alle skal igennem i ny og næ. Jeg skal også nok klare det. Men mest glæder jeg mig nok til, at det hele er overstået.

LIVET LIGE NU 4

Heldigvis har jeg lært af mine fejl. Det kunne have lignet mig at booke min kalender med rejser og andre sjove ting, men jeg har simpelthen lært, at det ikke er prisen værd. Det er efterhånden mange uger siden, at jeg sidst har forladt landets grænser og det ser heller ikke ud til at det kommer til at ske lige foreløbigt. Og selvom jeg elsker af rejse, af hele mit hjerte, så er der bare ikke plads til den slags lige nu.

Måske er det også derfor, at jeg ikke helt kan finde ud af at navigere i alt det, der sker lige nu. Jeg burde have vanvittigt travlt og bruge timerne inden jeg falder i søvn, på at ligge den ene hverdagskabale efter den anden, for sådan plejer det jo at være, når jeg kaster mange bolde i luften – men sådan er det ikke. Når folk spørger om jeg har tavlt, mærker jeg efter og ender egentlig med at svare nej. Mine tanker arbejder på højtryk, men på det praktiske og fysiske plan er jeg godt med.

Det her endte vist med at blive lidt af et rodet indlæg og hvis I ikke helt forstår hvor jeg vil og hvad jeg mener – så har I min fulde forståelse. Måske er det et meget godt billede på, hvordan det ser ud i mine tanker.

Men sådan ligger landet lige pt og det er egentlig slet ikke så slemt.

I må have en skøn tirsdag og husk nu lige paraplyen 🖤

LIVET LIGE NU 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments