10 TING JEG IKKE FORSTÅR

10 TING JEG IKKE FORSTÅR 1

● Folk, der taler (højlydt) i telefon i store forsamlinger. Uanset om forsamlingerne består af folk de kender eller ikke kender). Det er irriterende, forstyrrende og på en eller anden måde giver det mig følelsen af at få overskredet mine grænser.

● Miljøet omkring søerne her i København. På brosiderne er der måske 4-5 restrauranter eller cafèer på hele strækningen og på den anden side, er der intet. Nu mangler København selvfølgelig ikke gode spisesteder, men jeg undrer mig virkelig over, at området ikke bliver udnyttet, for der er jo virkelig skønt.

De der Bansky-billeder med en rød ballon, som man kan købe på markeder i samtlige storbyer og på et hav af poster-webshop. Det er selvfølgelig en smags-sag, men jeg er bestemt ikke på den.

● Deling af en deling på Instagram story. Altså jeg forstår godt, at man deler, når man selv bliver tagget. Det gør jeg også selv. Men at man tagger, bliver delt og deler at man bliver delt, der forstår jeg altså ikke. Så kan man jo blive ved i evigheder og ens følgere har jo set det èn gang. Jeg kan ikke udelukke selv at ende med at gøre det, hvis Beyonce skulle finde på at dele min deling, men vi skal også helt derop. Fik jeg i øvrigt skrevet deling?

● Den der Dance Monkey-sang (Tones and I) som radioerne spiller på repeat og som de fleste andre end mig virkelig føler. Jeg kan, som sådan, godt høre, at det svinger. Men stemmen er nærmest mere irriterende end Top Gunn’s.

● Top Gunn. Jeg.fatter.det.ikke.

● Når en samtale bliver indledt med et “Har du travlt for tiden” spørgsmål. Jeg har sikkert selv brugt det et utal af gange og er på ingen måde hellig. Alligevel synes jeg, at det er voldsomt irriterende og det har lidt en tone af, at det kun er sejt eller acceptabelt, hvis man siger ja. Den seneste tid har jeg øvet mig i at svare nej – efterfulgt af noget ala “det er lige tilpas”. Jeg er virkelig fortaler for, at det ikke skal være en prestige-ting at have travlt.

● #elskerelskerelsker-hashtagget. Det er bare irriterende og Jeg ved ikke hvorfor.

● Når burgerboller eller andet brød, bliver skiftet ud med Portobello-svampe. Nej tak.

● Hvordan jeg har kunne have så god vejr-karma, som jeg har haft de sidste par uger. Jeg kan nok nævne de første 5 regnfulde dage, hvor jeg har skulle cykle fra A til B til C og til D hvor det har været tørvejr PRÆCIS når jeg har skulle bruge det. Alene i dag, er et godt eksempel. Jeg har solgt ud til Trendsales Market og der kom ikke en eneste dråbe. Jeg fik tilmeldt solgt så godt ud, at jeg kunne gå hele vejen hjem og i det sekund jeg satte nøglerne i døren, kom dagens første regn. Jeg håber ikke, at jeg jinxer noget ved at skrive det i offentligt.

Kom endelig med tilføjelser til listen 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments