EN JAKKE FRA TOPSHOP OG TAKNEMMELIGHED

Jakke fra TopshopReklamelinks: Jacket: Topshop Trousers: Resume Sneakers: Veja Bag: Inwear

Taknemmelighed

I går var godt nok lidt af en vild dag og fyldt med SÅ mange indtryk, at jeg var helt færdig, rundtosset og taknemmelig, da jeg lagde mig under dynen ved 23-tiden. Først og fremmest skyldes det naturligvis, at jeg lancerede mit projekt, Windflower og jeg kan ikke takke jer nok for den overvældende modtagelse. I dag har jeg brugt hele formiddagen på at pakke pakker og sende dem ud og er tæt på at kunne melde udsolgt af flere af produkterne 🖤Jeg blev simpelthen så rørt, da det begyndte at vælte ind med nye Instagram-følgere og bestillinger. Igen, titusind millioner gange TAK!

Inden det hele fik løs havde jeg også en ret lækker formiddag. Jeg startede med et lille morgenmadsmøde og derefter kørte jeg ud for at møde søde Trine. Jeg havde lovet hende at hjælpe lidt med nogle billeder. Bedst som vi mødtes begyndte regnen at vælte ned (Jeg bliver altså snart skør af det her vejr) og vi måtte søge ly på en cafè. Vi endte med at sidde i lidt over en time og snakke om løst og fast og det var simpelthen så hyggeligt. Hun er jo noget af det sødeste og så elsker jeg hendes univers.

Efterfølgende kørte jeg hjem og skød hele molevitten i gang og så sad jeg mere eller mindre begravet foran min computer resten af dagen. Kun afbrudt af lidt aftensmad, som jeg heldigvis ikke skulle bekymre mig om, takket være Simple Feast.

Jakke fra Topshop

Dagens outfit

Jeg var hoppet i min gule jakke, som jeg købte i Topshop-butikken for et par uger siden. Det er sådan en, der deler vandende. Min mor synes at den er noget af det grimmeste, men de fleste af mine venner og kollegaer giver den fine ord med på vejen. Selv er jeg vild med den og så er den jo helt genial de her dage, hvor man slet ikke kan gennemskue vejret.

Mine bukser har I snart set en million milliard gange og jeg brugt dem flere gange om ugen, siden jeg købte dem i foråret. I mit forsøg på at købe færre ting, tænker jeg mig også lidt mere om, når jeg endelig shopper og går faktisk kun efter de ting som jeg mangler og som jeg næsten er sikker på, at jeg bliver glad for. Det er bukserne her et pragteksempel på. De har ligesom hele pakken; pænt print, en pæn pasform og så er de selvfølgelig også yderst behagelige at have på.

Læs også: Tirsdagssnak og en jakke fra Oh By Kopenhagen Fur

Jakke fra Topshop

I skrivende stund er klokken lidt over middag og som sagt har jeg tilbragt de fleste morgen og formiddags-timer på at pakke bestillinger fra Windflower. Det er jo en helt nyt for mig, at jeg jo også skal til at bruge mine arbejdstimer på det. Jeg har selvfølgelig store drømme planer om, at det hele vokser sig så stort, at jeg kan ansætte hjælp til den slags. Indtil da, så synes jeg nu, at det er vældig hyggeligt.

Min eftermiddag bliver lidt i samme dur med masser af arbejde på hjemmekontoret i aften skal jeg heldigvis en tur i Tivoli, hvor hende her har inviteret på middag i forbindelse med et af hendes samarbejder. Slet ikke nogen dum lillefredag.

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Læs også: Livet lige nu

Jakke fra Topshop

Jakke fra Topshop

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments