13 FINE OG BUDGETVENLIGE EFTERÅRSJAKKER

Budgetvenlige efterårsjakker

Reklamelinks: 1. Noisy May 2. Monki 3. Vero Moda 4. Gina Tricot 5. & Other Stories 6. H&M 7. Monki 8. & Other Stories 9. Gina Tricot 10. & Other Stories 11. H&M 12. Topshop 13. Weekday 

Efterårsjakker

Nå, venner. Vi kommer altså ikke uden om det – efteråret. Det fik vi i hvert fald at mærke i går. Hold nu op for et regnvejr uden lige. I hvert fald her i København og jeg ved ikke med jer, men jeg nåede i hvert fald at blive gennemblødt hele tre gange. Først på min løbetur, senere på min tur hjem fra byen og til sidst da jeg skulle ud og handle. Men der er jo ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget og sådan en dag, gav mig jo en anledning til at hoppe i den sejeste gule jakke fra Topshop (nummer 12) som jeg endte med at købe i mandags, da jeg var på en lille shoppetur med min veninde.

Som I måske har bemærket, så er jeg også den lykkelige ejer at den seje vest fra & Other Stories og et par andre fine efterårsjakker derudover. Med andre ord, så er jeg godt med på den front og har heller ikke planer om at udvide samlingen yderligere.

Hvordan står det til hos jer? Hvis I endnu ikke har fundet den (eller de) jakker eller frakker, som skal holde jer varme eller tørre i løbet af de kommende måneder, så har jeg lige samlet en lille håndfuld, af nogle af de pæneste, der findes derude lige nu. Selvfølgelig allesammen til at betale.

Der skulle gerne være lidt for en hver smag. De tynde, de tykke, de varme, de knapt så varme, de vandtætte, de korte og de lange.

Kan I have en rigtig skøn dag derude og kryds lige fingre for en lille smule tørvejr 🖤

Fik I også læst: 17 fine boligsager og lidt boligsnak

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments