BESØG PÅ ØSTERGRO, EN BLID START OG EN SENSOMMERKJOLE

østergro

Kjole fra Second Female

Reklame for Second Female

I går var min første “rigtige” dag tilbage på pinden efter en lang lang sommer med radiostilhed i indbakken og et meget nedtonet tempo herinde og mange andre steder. Jeg vågnede top-motiveret, for selvom jeg virkelig elsker ferie med alt hvad det indebærer, så holder jeg også enormt meget af hverdagen.

Heldigvis er jeg i den heldige situation, at jeg nogenlunde selv kan bestemme tempoet i min hverdag og det udnyttede jeg i går og tog en rolig og blid start. Jeg brugte det meste af dagen på hyggelige småting, der skulle klares. Lidt mailbesvarelser og på at skrive det første indlæg i bloggens fødselsdagskavalkade. Da klokken nærmede sig fyraften kunne jeg lukke og slukke med god samvittighed og ved 18-tiden mødtes jeg med min søster og satte kursen mod Østerbro.

østergro

Østergro

I forbindelse med et par events har jeg besøgt Østergro flere gange i løbet af det seneste år og det er simpelthen et af byens fineste steder. Det er ganske enkelt en lille urtehave, som man finder på toppen af en bygning på ydre Østerbro. Bagerst i haven er der et drivhus, hvor Gropiseri hører til. Lige siden mit første besøg har jeg drømt om at prøve en af deres berømte langbordsmiddage og det fik jeg heldigvis prøvet i går. Hele sommeren holder de middage flere gange om ugen hvor man kan booke bord på deres hjemmeside. Det er en 6-retters menu og den koster 500 kr. og det er selvfølgelig også en slags penge.

Den første mandag i måneden kan man dog komme forbi til en 2-retters vegetarisk menu, hvor prisen er det halve. Det var sådan en omgang vi var ude i. Det er virkelig en hyggeligt og et super fint koncept. Man skal naturligvis være med på konceptet om at sidde tæt med de andre gæster. Portionerne er heller ikke store og hvis man godt kan lide et godt aftensmåltid, så tæller det måske ikke helt for et.

Men lækkert var det altså og jeg er virkelig glad for, at jeg endelig fik det prøvet. Dog skal det lige siges, at billetterne bliver revet væk, så snart de kommer online. Vi fik kun muligheden fordi min søster var lynhurtig da de blev sat til salg og fordi hun havde skrevet sig op på nyhedsmailen.

østergro

Jeg var hoppet i den fineste kjole fra Second Female (modtage i gave) som egentlig er noget nær den perfekte sensommerkjole. Egentlig har den hængt i min garderobe i et par uger, men pga. rejser og hedebøjle, har jeg først lige taget den i brug. Det bliver bestemt ikke sidste gang, for den er noget så fin, synes jeg. Jeg havde selvfølgelig tilføjet mine elskede sensommersko fra Flattered. (reklamelink)

østergroHvis I nogensinde kommer forbi Østergro, så Bring your camera. Alt er pænt deroppe.

østergro

De sko der 🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments