GLIMT FRA HVERDAGEN

Tiden går, klokken slå og min kamerarulle er allerede så fyldt, at det endnu engang er blevet tid til at dele ud af nogle af de gyldne glimt. Det er en vidunderlig tid, lige nu. Men det har jeg allerede snakket meget om. Vejret spiller naturligvis også en rolle og hvis jeg ikke allerede har nævnt det, så er slutningen af April og begyndelsen af Maj min yndlingstid på hele året. Alt er grønt, friskt, nyt og lyserødt og luften dufter bedre end parfume. Selvom jeg ikke er forelsket i nogen som helst, så føles det næsten sådan. Måske er det bare i livet! Kender I det?

Alle billederne her fra den sidste uge. Det var en rigtig god en hvor jeg havde en noget nær perfekt balance mellem fritid, arbejde, travlhed og ro. Jeg har haft god tid til at tænke, mærke efter, se mine venner, mine kollegaer og drikke et par kolde drinks og bare nyde foråret. Måtte hver uge være sådan 🖤

GLIMT FRA HVERDAGEN 1Selvom de sidste mange uger har stået på fuld sol og forår for alle pengene, så har jeg været alt for doven, når det kommer til min altan. Jeg har endnu ikke plantet så meget som en enkelt blomst og de timer, som jeg har tilbragt på den, kan vist tælles på èn hånd. Kæmpe fejl og noget jeg skal lave om på. I fredags blev det dog til et par minutter og selvfølgelig en selfie, fordi solen var smuk og gylden. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 2 Jeg har haft den skønneste uge, som bl.a har stået på besøg af min barndomsveninde fra Fyn. Lørdag spiste vi middag på Mæxico, som aldrig skuffer. Kan SÅ meget anbefale deres burrito bowl. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 3Ingen forårsweekend uden loppemarked og i går opdagede jeg, uden at have hørt noget som helst om det, at hele Nørrebrohallen var fyldt op. Jeg smuttede hurtigt forbi og gjorde et ret godt (fendi)fund som lige gjorde min dag lidt bedre. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 4I torsdags var jeg til det FINESTE event med Origins, som blev afholdt på Østergro. Østergro ligger på et tag på yder Østerbro og er kort fortalt en stor køkkenhave med et tilhørende drivhus, der også fungerer som restaurant. 

Anledningen var Origin’s tilbagevendende tiltag “Earth Month” som går ud på, at de hver April gør en ekstra lille indsats for naturen. I år har de teamet up med Den Danske Naturfond. Hver kan man køber et Origin’s produkt får man udleveret en stofpose i genanvendeligt materiale og for hvert pose der bliver givet væk, planter Origins et træ. I kan læse meget mere HER

GLIMT FRA HVERDAGEN 5Sulten og super excited over at skulle smage maden hos Østergro

GLIMT FRA HVERDAGEN 6

Skål i lavendeljuice, som naturligvis er lavet af deres hjemmedyrkede lavendel. Det.samgte.så.godt. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 7Jeg har selvfølgelig også spist morgenmad nede på den lokale. Aka Friheden. Det må næsten være der, at jeg tilbringer mest tid næst efter min lejlighed. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 8Jeg har været på besøg hos Collect23 som nok løber med prisen, som byens fineste vintage-koncept. Lidt af en farlig slikbutik, skulle jeg hilse og sige. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 9Gave: Jeg har fundet min nye favorithåndcreme! Den her fra Beneamor dufter som en drøm og gør hænderne silkebløde. 

GLIMT FRA HVERDAGEN 10Reklamelinks: Fuld fart på logoerne med mine Gucci-strømpebukser, Fendi Vintagetaske og det smukkeste print fra & Other Stories

GLIMT FRA HVERDAGEN 11Jeg sluttede en skøn og rolig arbejdsuge med pressedag hos Hofmann Copenhagen i deres smukke lokaler i Bredgade. Alle mine favoritter var heldigvis fra den kollektion, som lander her til Maj. Så meget fint og sommerligt print. 

Husk at I altid kan se mange flere hverdagsglimt henne på Instagram.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments