EN LYSERØD STRIK, VALGDAG OG SLØVHED

Lyserød strikReklamelinks: Knit: Second Female Jenas: Envii T-shirt: & Other Stories Sneakers: Veja Bag: Fendi Baguette (similar here) Necklace: Maanesten

Reklame for Second Female

Der er sket noget, som vist aldrig nogensinde er sket i bloggens historie; Jeg har simpelthen skudt en håndfuld outfitbilleder, som jeg har glemt at vise. Verden er af lave!

Måske handler det også om, at jeg ikke har specielt meget optur over dem. Så vidt jeg husker, så var jeg forholdsvis sulten og ugidelig under seancen 😂 Men nu får I dem alligevel, for vi trænger måske til noget lidt andet end natur og festival herinde 😉

Men lad mig lige starte med at sige glædelig dagen derpå. Ovenpå valget, selvfølgelig – uanset om I har op eller nedtur over resultatet. Hvordan fulgte i med i strabadserne? Jeg var i madklub med mine veninder, som selvfølgelig var gjort til en valg-edition! Der var take away, kølig hvidvin bland-selv-slik og forholdsvis højt humør. Så har jeg vist ikke sagt for meget 😉

Hvis man lige ser bort fra valg og madklub, så kan jeg love jer for, at jeg havde sådan en ægte stener-dag og når jeg ser tilbage, så burde jeg nok bare have kastet håndklædet i ringen, accepteret situationen og måske ladet min hjerne hvile mere end jeg gjorde. På trods af et voldsomt søvnunderskud ovenpå Heartland og Sverige vågnede jeg alt for tidligt og kastede mig ud i dagens (lidt for mange) planer.  Men alt blev gjort halvhjertet og med hovedet under armen, fordi jeg var tung, træt og ugidelig. Det er forholdsvis sjældent, at jeg møder de dage og gudsketakoglov, for dem er jeg godt nok ikke specielt god til. Heldigvis er jeg vågnet op med et større overskud i dag, så jeg tænker at jeg lige starter forfra.

I skrivende stund er klokken 8.57 og lige straks kaster jeg mig ud på en lille løbetur. Jeg overvejer lidt om den skal gå forbi havnen så jeg kan kaste mig ud i sommerens første badetur. Er der nogen af jer, der har været under?

Lyserød strik

Men for kort at vende tilbage til billederne her, så er de fra en dag i sidste uge. Nærmere bestemt onsdag, hvis jeg husker rigtigt. Det var dengang jeg var på Fyn for at tage på Heartland. Det var før varmen meldte sine ankomst og derfor var jeg hoppet i en fine lyserød strik fra Second Female (modtaget i gave). Jeg elsker virkelig alt ved den og både formen og farven tager mig tilbage til min barndom. Den er fra den nuværende kollektion og er lige landet i butikkerne. Den findes bl.a lige her.

De andre ting har I vist set før og er alle nogle af mine garderobe-favoritter. Jeg er dog forholdsvis fristet til lige at sende endnu et par rosende ord efter min elskede Fendi Baguette-taske, som jeg klikkede hjem fra The Vintage Bar i sidste måned. Det skulle vise sig at være en rigtig god beslutning. Jeg ELSKER de her vintage-tasker og er altid on the look efter nye af slagsen. Selvom jeg på ingen måde mangler. Hvis nogen af jer skulle være interesseret, så har jeg lige spottet en henne hos Vestiarie Collective, som ligner den ganske meget.

Og hvis I skulle få brug for det, så lavede jeg også en lille guide til at shoppe på Vestiaire sidste år.

Kan I have en smuk dag derude 🖤

Lyserød strik

Læs også: Rabat på kjoler hos & Other Stories

Lyserød strik

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments