UDE ER GODT, MEN DET ER HJEMME VIRKELIG OGSÅ!

UDE ER GODT, MEN DET ER HJEMME VIRKELIG OGSÅ! 1

Jeg hjemme. Sådan helt ægte hjemme og her har jeg tænkt mig at blive i et godt stykke tid. I går aftes kom jeg hjem fra halvandet døgn i Sverige, hvor jeg var inviteret på tur med Fjällräven. Og hvilken tur det var. Fuldstændig vidunderlig og på trods af lidt regn og at min dårlige vejrkarma også tog med derop, så er jeg mere forelsket i den svenske natur, end jeg nogensinde har været. Jeg har taget SÅ mange billeder og jeg glæder mig til at dele dem med jer!

Men nu hvor vi snakker om natur, så har jeg ikke givet den for lidt på den front, den seneste tid. Jeg var også kort omkring det henne på min Insta story i går, hvor jeg forsøgte at tale lidt til de af jer, som ikke er så vilde med den slags. Først en tur til Nordirland, så Fyn, Heartland og til sidst en telttur i Skærgården, har naturligvis sat sit præg på indholdet herinde og givet mindre plads til de ting, der plejer at fylde herinde. Men bare rolig – det bliver ikke en friluftsblog og nu bliver det hele lidt mere normalt igen. Lige nu arbejder jeg f. eks på et klassisk indlæg med ting jeg ikke forstår, for dem er der ret mange af lige for tiden. Og til de af jer, som godt kan lide natur og eventyr, så er det indhold også kommet for at blive, for jeg er gået hen og blevet helt bidt af det.

Men nu er det blevet onsdag og grundlovsdag og selvom det måske betyder fridag for flere, så har jeg selv en kæmpe bunke vasketøj der skal vaskes, et par mails der skal besvares, et kryds der skal sættes, et valg der skal følges med i, et par veninder der skal ses og et hjem der trænger til lidt kærlighed efter ugers forsømmelse.

Kan I have en smuk dag! Og husk at smutte ned og sætte krydset – det er et privilegium at vi har muligheden  🖤

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments