HEARTLAND: MIT FØRSTE BESØG, MEN BESTEMT IKKE DET SIDSTE

Heartland

HEARTLAND

Søndag formiddag. Nærmere bestemt kl. 11.30 og i skrivende stund er jeg lige hoppet på toget mod København. Det sidste tre dage har jeg tilbragt i det Fynske på fine fine Heartland. For mit vedkommende årets første festival og formentlig også den sidste. Men hvor har det været en fin en af slagsen. Endda på trods af en torsdag med heldagsregn, efterfulgt af et par semi-okay af slagsen.

Heartland har været på min to-try-liste lige siden festivalens spæde begyndelse og jeg har sendt mange misundelige tanker efter dem der har været afsted. Hvis jeg ikke husker forkert, har de vist også været enormt heldige med vejret, alle de andre år og derfor havde jeg selvfølgelig også en eller anden forestilling om, at det ville blive i fuld sol og sommer, da vi købte billetterne i de tidlige vintermåneder. Sådan blev det ikke og det er faktisk også helt okay.

Jeg havde store forventninger og jeg kan love jer for at de blev indfriet. Heatland er et sandt hjerteland, fyldt med små visuelle detaljer, vidunderligt mad, kunst, god stemning og en rummelighed, hvor der er plads til alle. På Heatland kan man umuligt føle sig for høj, for lav, for ung eller for gammel. Der er børn, teenagere, pensionister og sådan nogle som mig. Der er styr på tingene, nok toiletter, rene toiletter, overskuelig ventetid ved madboderne og hele tiden noget at lave.

Heartland

I det hele taget er jeg vanvittig glad for at have fundet en festival, som passer perfekt til mine behov. Da jeg var helt ung, elskede jeg Roskilde Festival, men jeg må også indrømme, at jeg i de senere år har stået dernede fordi det var det “man skulle” og overnattet i et koldt og klamt telt, fordi jeg helst ikke vil gå glip af noget. At have det sådan og handle på den måde, er noget af det, jeg ikke savner fra mine tidlige 20ere.

På Heartland kan man selvfølgelig også sove i telt, men at køre den på voksenmåden, hvor man tager hjem og sover i en varm seng hver aften, var der flere der gjorde og det viste sig også, at være den helt rigtige beslutning for os. Selvom jeg elsker musik og koncerter, så er jeg også kæmpe fan af, at Heatland har fokus på mange andre ting; Kunst, mad, kultur og talks fylder også og især sidstnævnte er et genialt koncept, som jeg godt gad at dyrke noget mere i min hverdag.

Hvis I fornemmer at jeg er fan, så har I helt ret og jeg kommer uden tvivl tilbage næste år!

Her er et par glimt fra dagene! Alle billeder er skudt med min telefon, da jeg var nødt til at lade kamerater blive hjemme, pga. reglerne.

Heartland

HeartlandMaden er et kapitel for sig selv og selvom jeg er forholdsvis færdig med festivalslivet lige pt. så kunne jeg godt at have brug et par ekstra dage, så jeg kunne have smagt mere end jeg nåede

HeartlandJeg var afsted sammen med min veninde, Michala. Min BFF siden 1993 hvor vi startede i børnhaveklasse. Vi har lavet alt sammen. Været børn sammen og blevet voksne sammen. Selvom vi bor langt fra hinanden i dag, holder vi stadig sammen og det tror jeg altid at vi vil gøre 🖤

Heartland

HeartlandHeartland Nights 🖤

HeartlandJeg var sekunder fra at lave mine gummistøvler blive hjemme i København. Det var verdens bedste beslutning og fordi torsdagsens regnvejr gjorde det meste vådt og smattet, var de det eneste jeg havde på mine fødder. 

Heartland

HeartlandReklame: Torsdagens outfit, bestående af regnjakke fra Stutterheim, Strik fra Second Female og kjole fra Pieces

HeartlandSurdejsbolle med smør fra Lille Bakery

HeartlandOg til sidst vil jeg bare lige sende en kærlig tanke, de par stykker af jer, som kom og sagde hej. I var mega søde, mega optur og gjorde min festival endnu bedre 🖤

Læs også: I juni skal jeg

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments