TIRSDAGSTIP: RABAT PÅ KJOLER HOS & OTHER STORIES

rabat & Other StoriesReklamelinks: Dress: & Other Stories Jeans: Envii Bag: BOYY

Lad mig sige det som det er; min tirsdag har været noget mere interessant, end min kedelig og almindelige mandag. Jeg startede med en løbetur rundt om søerne og efter et bad og lidt mad (hehe) hoppede jeg op på cyklen og kørte ud til Nordhavnen, hvor Second Female hører til og havde inviteret på hygge og en lille præsentation, af deres fine kommede kollektioner. Det var så hyggeligt, at jeg snildt kunne havde blevet hængende i flere timer. Men den gik ikke, for mit program har været forholdvis stramt, fordi jeg også lige skulle proppe projekt “pakke til Heartland” ind i programmet. Det er vist lykkedes nogenlunde nu og så må det bære eller briste. Det er jo ikke til at gennemskue, hvad man får brug for i det her vejr.

Min eftermiddag stod på et lille besøg hos Noise PR, efterfulgt af en god hverdagsøl med mine veninder og vores lille klub, Business & Beers. Et ret genialt koncept, hvis jeg selv skal sige det. Vi mødes typisk efter arbejde på en hverdag, drikker en øl og vender de ting og sager der sker i vores arbejdsliv. Vi arbejder alle inden for samme felt og som selvstændig er det en kæmpe hjælp at have nogen at spare med!

Mit outfit har bestået af en fin kjole fra & Other Stories, som flere af jer spurgte ind til, henne på Instagram. Aller helst vil jeg have brugt den med bare ben, men det var temperaturerne altså ikke lige til. Så det blev lige med jeans-løsningen og jeg synes at det fungerer nogenlunde 😉

Og nu hvor vi snakker om kjoler fra & Other Stories, så vil jeg lige tippe om en lille mail, der tikkede ind i min indbakke tidligere på dagen. Lige nu har de nemlig sat en håndfuld forskellige kjoler ned med 20% og der er altså mange fine i blandt. F. eks den med det flotte kaffebønne-print og selvfølgelig noget smuk blomsterprint.

Det var sådan set alt hvad jeg havde at sige i dag! Kan I have en smuk aften 🖤

rabat & Other Stories

rabat & Other Stories

rabat & Other Stories

rabat & Other Stories

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments