OM HELT ALMINDELIGE MANDAGE OG MINE YNDLINGS BUKSER FRA & OTHER STORIES

bukser fra & Other StoriesReklamelinks: Shirt: Hofmann Trousers: & Other Stories Bag: Rabens Saloner Shoes: ASOS

Reklame / Skjorten er lånt af Hofmann

Go’ aften de damer 🖤

Hold da fast for en mandags-agtig mandag, jeg har haft. Ikke at der er sket noget vildt på den ene eller den anden front. Den har bare været så almindelig, som en mandag kan være. Der var engang, hvor jeg ofte lavede en række “en uge i mit liv-indlæg” (måske skulle jeg snart gøre det igen?) og dengang var der flere der spurgte, om jeg aldrig lavede kedelig ting, så som at vaske tøj, gøre rent eller sortere ud i mine gamle papier. Det kan jeg love jeg for, at jeg gør og i dag har den altså også fået til den helt store guldmedalje, på den front.

Med andre ord, så har jeg både vasket tøj (det er lidt af et projekt, når man bor i lejlighed og har vaskerum i kælderen), bagt knækbrød, lagt vasketøjet sammen, handlet ind, glemt at købe halvdelen af det jeg skulle købe, cyklet i modvind til Vesterbro, cyklet tilbage til Nørrebro, hvor der (ganske typisk) også var modvind, ordnet regnskab (fordi jeg er væk fra mit hjemmekontor d. 1 hvor det senest skal klares) og svaret på 7 af de mails, som jeg havde stjernemarkeret i sidste uge. Hvis det ikke er en kedelig og helt almindelig mandag, så ved jeg ikke hvad det er.

bukser fra & Other Stories

Tøj har jeg selvfølgelig også haft på og midt i alt det kedelige, fik jeg også lige tid til at forevige det. Jeg mødtes nemlig hurtigt med Kat sidst på eftermiddagen. Vi skulle også lige sige hej og catche up på lidt ting og sager. I næste uge skal vi nemlig ud på et lille eventyr, der både involverer vandrestøvler, rygsæk og overnatning i naturen. Men mere om det senere.

Som I kan se, har jeg fundet en gammel garderobe-favorit frem. Nemlig mine elskede fløjlsbukser fra & Other Stories. Hvis jeg husker rigtigt, har de efterhånden et sæsonen på bagen og derfor har jeg heller ikke et direkte link til dem. Men jeg elsker dem stadig og tror, at jeg kommer til at gøre det længe. De er så behagelige at have på og så elsker jeg også farven.

I morgen er det tirsdag og der ser mine planer heldigvis lidt mere interessante ud. Først et morgenmadsevent hos Second Female, et enkelt møde inde i byen og en eftermiddagsøl med mine veninder. Midt i det hele skal jeg også nå at pakke til Heartland – jeg sætter nemlig allerede kursen mod det fynske på onsdag. Pakning bliver aldrig min yndlingsbeskæftigelse og slet ikke, når vejret er så skizofrent, som det er lige for tiden. Det ene øjeblik lover de regn og 10 grader og det næste øjeblik, ser det faktisk ganske fornuftigt ud. Desuden er det jo også ved at være en række år siden, at jeg kunne kalde mig for en garvet festival-gænger og jeg har nærmest glemt, hvad der er godt at have med! Jeg bliver vist nødt til at bruge min aften på lidt research!

I må have en rigtig god aften derude 🖤

Læs også: En gul blazer fra Arket og noget om cykelshorts

bukser fra & Other Stories

OM HELT ALMINDELIGE MANDAGE OG MINE YNDLINGS BUKSER FRA & OTHER STORIES 1

 

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments