EN GUL BLAZER FRA ARKET OG NOGET OM CYKELSHORTS

Gul blazer fra ArketReklamelinks: Blazer: Arket T-shirt: & Other Stories Shorts: Pieces Bag: Fendi via The Vintage Bar Sneakers: Veja

Reklame for Arket

Hola Amigas <3

Jeg kan næsten ikke nævne det nok; vejret de sidste par dage, har været fuldstændig perfekt til min smag. Ikke for varmt, ikke for koldt og vigtigst af alt – næsten ingen vind 😉 Det har givet mig mulighed for at hoppe i min absolutte yndlingskombination. Nemlig bare ben og lange ærmer. De bare ben stod lod jeg et par klassiske cykelshorts stå for og dem har vi jo snakket om flere gange herinde.

De kan i den grad dele vandene og jeg kunne forestille mig, at halvdelen af jer elsker dem ligesom jeg selv, mens den anden halvdel synes, at det er noget nær verdens grimmeste opfindelse. Hvis I har det ligesom jeg, så skal I tjekke det virkelig gode udvalg de har hos Monki og hos Weekday. Der er virkelig noget for enhver smag og et gigantisk udvalg af print og farver.

Og nu hvor vi er ved farver, så vil min kærlighed til den gule farve ingen ende tage. Vi snakker ikke alle nuancer af gul, men den der støvede pastelfarvede en af slagsen. Faktisk er jeg ret overbevist om, at kærligheden opstod efter jeg så Selena Gomez være smukkere end nogetsinde i den her video, hvor hun selvfølgelig var iført en gul kjole. Derfor gav det næsten sig selv, at der vil være et rigtig godt match mellem mig og den her fine blazer fra Arket. Jeg er sikker på, at den bliver lidt af en sommerfavorit i min garderobe og jeg overvejer på det kraftigste, om jeg skal skynde mig at få fingrene i de matchendes shorts.

Som I måske også har set henne på Instagram, så er der landet en lille ny Fendi Baguette i min taskesamling. Jeg er i forvejen den lykkelige ejer at den klassiske version med monogram og har været så glad for den. Så da den her pludselig dukkede op henne på The Vintage Bar, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at jeg måtte slå til. Faktisk blev jeg så forelsket, at jeg sad på bagsædet af en bil i Nordirland og lavede internetdeling med min computer, mens jeg klikkede den hjem (ja, jeg er en af dem, som stadig foretrækker at onlineshoppe fra min computer frem for telefonen). Der var jo kun DEN ene og jeg kunne ikke bære tanken om, at den skulle blive udsolgt for øjnene af mig.

Kan I have en smuk onsdag derude 🖤

Læs også: Fine forårsdage og et lille mandagstip

Gul blazer fra Arket

Gul blazer fra Arket

Gul blazer fra Arket

Gul blazer fra Arket

Gul blazer fra Arket

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments