TIRSDAGSTIP: ZAKOPERFUME PURPLE MOLÈCULE 07007

ZAKOPERFUME PURPLE MOLÈCULE 07007

ZAKOPERFUME PURPLE MOLÈCULE 07007

Reklame (jeg har modtaget parfumen i gave)

Hvis man blot kunne dufte gennem skærmen, så ville det her indlæg være SÅ meget nemmere at lave. Men jeg prøver alligvel, for sagen er nemlig den, at jeg har fået mig en parfume, der dufter så godt, at den nærmest tager mig til skyerne. Eller ud i blomsterengen, skal jeg måske nærmere sige.

Den er fra danske Zarkoperfumes og er en såkaldt molekyle-duft og landede i min postkasse tidligere på foråret. Jeg har brugt den hver.eneste.dag lige siden og vi nærmest os en regulær afhængighed. Kender I det der med, at man bliver påvirket fysisk af en duft? Sådan har jeg det med den her. Jeg kan vitterligt mærke det i hele kroppen, så snart jeg tager låget af. Det er den 3. Zakoparfume i min samling

Den beskrives som en fortolkning af de nordiske elementer blandet med pink champagne: Den varme brise der kommer i foråret mixet med vand og de mørke træer fra Danmark. Hvis I synes at det lyder godt, så skal I prøve at dufte det. Faktisk kunne jeg ikke komme i tanke om en bedre beskrivelse. Hvis I en eller anden dag går forbi Matas eller Magasin, hvor de bl.a forhandles, så gør lige jer selv en tjeneste at stikke næsten forbi. Men pas på, for man bliver lynhurtigt afhængig 😉

Den kan selvfølgelig også købes online lige her.

Det var lige en lille tirsdagsanbefaling herfra. Beklager at hyppigheden af indlæg ikke er som den plejer at være herinde. Jeg er som sagt på eventyr i Sverige i dag, men kommer hjem i aften og har forhåbentlig bagagen fyldt med oplevelser og fortællinger, som jeg snart tjekker ind med.

Kan I have en skøn dag 🖤

ZAKOPERFUME PURPLE MOLÈCULE 07007

Læs også: Få en helt naturlig glød med A Hint of Summer

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments