OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED 1Reklame for Rexona

Glædelig søndag, venner 🖤

I dag skal det handle om noget så sexet som sved og det der med at føle sig ren og hygiejnisk gennem en lang dag på farten. Jeg har sagt ja til at indgå et lille samarbejde med Rexona fordi jeg oprigtigt er storforbruger af deres produkter og fordi jeg mere eller mindre altid har et af dem med på farten.

I sidste uge nævnte jeg kort, at jeg har et forholdsvis stort aktivitetsniveau og træner meget. Faktisk faktisk hver eneste dag. Det siger jo sig selv, at der blive svedt en del og selvom jeg ikke døjer med svedproblmer eller de duftgener, den slags kan medføre, så er noget af det første jeg gør, når jeg kommer ud af badet (efter at have tørret mig selvfølgelig) at påføre deodorant. Om morgenen bruger jeg gerne den klassiske spray-deo. Jeg har dog oplevet, at flere af mine veninder har grint af mig, og sagt at jeg må være det eneste “unge” menneske i verden, der bruger sådan en. Men det gør jeg altså og i min verden, er det altså den bedste deodorant. Der er altså et eller andet lækkert over det der friske pust 😉

Der må da være andre på linjen der har det på samme måde?

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED 2

Her ser I mine favoritter. Som sagt bruger jeg spray-versionen om morgenen og her er min favorit den grønne Motionsense. Jeg tror at jeg er endt med at forelske mig i den den, fordi mine dage oftest starter med en omgang motion – gerne en lang løbetur. Den friske Aloe Vera-duft giver en dejlig og  afkølende følelse og jeg påfører også gerne lige et par spay inden jeg smutter afsted. Og her er den altså smart, for jo mere man bevæger sig, jo mere beskyttelse giver den. Det er altså også ganske belejligt, hvis man f.eks skal starte dagen i fitness-centret.

Fordi jeg er stor tilhænger af spray-versionen, så betyder det ikke, at jeg ikke også bruger en roll on i ny og næ. Eller faktisk hver dag. Den er nemlig ret genial, i de der situationer, hvor det skal gå lidt hurtigt og bare lige stikker hånden op under blusen og påfører lidt under armene. En situation, de fleste af os vist genkender – ikke sandt? Her er jeg særligt glad for biorythm-versionen, der ligesom Motionsense også giver mere beskyttelse, jo mere man bevæger sig. Derudover dufter den seriøst godt. Det er altid svært at beskrive en duft med ord og det føles altså lidt skørt at skrive, at den dufter friskt af blomster. Men det er det bedste tætteste jeg kan komme og det er da en duft, som man aldrig bliver træt af.

En anden roll-on version, som jeg også er glad for er Clean Scent. Her er duften, sjovt nok nok, ren og frisk og har et snert af æble, jasmin og rose.

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED 3

Udover træning, så er rejser også noget af det, jeg gør mig ret meget i. Som I nok har bemærket, befinder jeg mig i skrivende stund i Singapore. Med tiden er jeg heldigvis blevet forholdvis god til det der med at pakke. Det er stadig ikke noget jeg holder af, men jeg har lært hvad der er vigtigt at have med, hvad jeg altid kommer til at få brug for og hvad jeg aldrig får brugt. På min pakkeliste over de vigtigste ting, finder man selvfølgelig også deodoranten. Heldigvis er det ikke det værste man kan glemme, for de kan trods alt købes over det meste af verden 😉

Jeg er altid udfordret når jeg kun skal rejse med håndbagage og jeg vil lyve hvis jeg sagde, at det er sådan jeg bedst kan li’ at rejse. Det er selvfølgelig altid dejligt, når man lander og ikke skal stå og vente på sin kuffert, men når man er forholdsvis glad for produkter og bruger en del forskellige, så kan det være lidt af en udfordring, at skære ned til de 500 ml. som man må have med. Her er de små roll on-versioner altså også et par geniale små hjælpere. De stjæler kun 50 ml og tager ikke specielt meget plads i de små plastikposer. Rejser jeg langt, så er de også en del af min håndbagage, for på en tur fra den ene del af verden til den anden, så kan man hurtigt komme til at trænge til en lille opfriskning.

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED 4

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED 5

OM TRÆNING, REJSER OG FØLELSEN AF FRISKHED 6

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments