10 TING OM MIG

Arket dressReklamelink: Blomsterkjole fra Arket

● Jeg smiler næsten altid på mine billeder og selvom jeg også er glad det meste af tiden, så er det faktisk fordi, jeg ser latterlig dum ud, når jeg forsøger at lave mit “resting bitch face”. Mine tænder er placeret således, at jeg ikke kan lukke munden på en afslappet måde og det får mig til at se alt andet end pæn ud, når jeg ikke smiler. Måske det kommer til at ændre sig, når jeg begynder mit forløb med Invisalign tandbøjlen i næste måned. Hvem ved, måske har jeg et helt nyt fotoface om et år 😉

● Jeg bryder mig meget lidt om at gå og spise på samme tid og gør det KUN hvis det er yders nødvendigt. For mig er hvert måltid noget der skal nydes og noget jeg helst skal koncentrere mig om. Det fungerer bedst siddende.

● Og nu hvor vi er ved måltider, så er frokost det, som jeg bryder mig mindst om. Frokostmad ala rugbrød og avocado-madder siger mig ikke det helt store og det der med varm mad midt på dagen, det er jeg heller ikke god til. Det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke spiser, men det er oftest bare en bolle eller mit hjemmelavede knækbrød og noget frugt. Til gengæld er aftensmad mit yndlings-måltid og der går jeg altså til den. Spørg bare min mor, som altid bliver overrasket over, at der aldrig er mad nok, når jeg kommer hjem.

● Jeg har en evig krig i mit hovede om hvor vidt jeg skal åbne op herinde om det der med at være i 30erne, være single og ikke have børn. På den ene side, så er det ikke “et label” som jeg gerne vil have på mig, men på den anden side, så ved jeg at der er mange af jer, som er i samme situation og som måske gerne vil læse om nogle af mine synspunkter. Det er en situation, som ofte forbindes med noget dårligt, men jeg kan faktisk se mange fordele.

● Om morgenen kan jeg drikke uendelige mængder kaffe og får typisk 3-4 kopper på en almindelig dag. Om eftermiddagen kan jeg nogle gange få kvalme bare ved tanken.

● Jeg træner 6-7 gange om ugen og ca. 5 af de gange løber jeg en tur. Jeg ved godt, at jeg nok burde skrue lidt ned og passe på min krop, men jeg må nok bare erkende, at jeg er lidt afhængig af det. Jeg sig ofte til mig selv “at de næste uge tager jeg et par fridage”. Det ender aldrig helt sådan.

● Det første jeg gør om morgenen, når jeg åbner min computer er at tjekke mine tal for bloggen (besøgstal, sidevisninger, affiliate-performance og alt det der). På min telefon tjekker jeg selvfølgelig også Instagram for likes, følgere og hele molevitten. Tal, tal, tal og her på det sidste har jeg funderet enormt meget over, hvor vildt det egentlig er, at vi kan måle ALT og om mange ting måske vil være lidt mere.

● Tro det eller ej, men jeg har aldrig set Beverly Hills. Til gengæld har jeg set Riverdale og derfor er jeg også ret påvirket af Luke Perry’s død i sidste uge.

● Jeg har en meget voldsom svaghed for merhandice og hvis jeg f. eks er til koncert, er skal jeg virkelig holde mig tilbage for ikke at købe en t-shirt eller noget i den dur. Mit “Thank you, next” cover på ovenstående billede er et meget godt eksempel.

● Jeg kan ret godt li’ at gøre rent og kan nærmest få det lidt fedt over at støvsuge og se resultatet. Til gengæld så ved jeg næsten ikke noget mere kedeligt end at lægge nyt sengtøj på (kan vitterligt ALDRIG få mit stræklagen til at passe) og at lægge vasketøj sammen.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments