12 RIGTIG GODE FUND FRA ARKET

12 RIGTIG GODE FUND FRA ARKET 1

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE

Reklame for Arket

Hola Amigas og glædelig onsdag 🖤

Her kommer det sidste indlæg i det samarbejde, som jeg har kørt med Arket over de sidste par uger. Et samarbejde, som jeg virkelig har nydt at lave, fordi jeg mere eller mindre elsker ALT hvad Arket laver. Jeg har bl.a snakket lidt om den perfekte strik og verdens fineste denimnederdel og så er der den røde blomsterkjole, som lige nu er noget af det flotteste, der hænger i min garderobe og som jeg glæder mig til at bruge uden strømpebukser om forhåbentligt ikke så lang tid.

I dag har jeg gjort det helt simpelt også samlet en lille håndfuld af nogle af de aller pæneste ting, man kan finde henne på webshoppen. Jeg var lige ved at få et hjertestop, da jeg faldt over de flade beige sko (nummer 6), for de er mere eller mindre de forårssko, som jeg har ledt efter i evigheder. Så simple og klassiske og dem, som passer til alt. De er hermed landet på min ønskeliste.

Så er der selvfølgelig trenchcoaten (nummer 1), som også er en helt perfekt en af sin slags. Der findes i det hele taget mange pæne trenchcoat’s derude i år, men den her kan altså et eller andet med det pæne spænde, som lige er prikken over i’et i min verden.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments