DENIM FRA ARKET, DEN PERFEKTE NEDERDEL OG LIDT TORSDAGSSNAK

Arket denimReklamelinks: Knit: Arket Skirt: Arket Stockings: Gucci Bag: By Far

Reklame for Arket

Jeg kigger stadig tilbage på sidste weekend, som blev tilbragt i skønne Brügge, med et kæmpe smil. Høje forårstemperaturer, skønne oplevelser, lækker mad og herligt selskab af Katten. Billederne her er også skudt dernede og I tror det er løgn, når jeg fortæller, at det næsten var for varmt med en strik. Og nu hvor vi snakker om strik, så var jeg hoppet i en lækker Alpaca-version fra Arket og det er også Arket, som det skal handle om i dag.

Lige nu sætter de nemlig ekstra fokus på deres denim kollektion og det er en stor ære, at jeg har fået mulighed for hjælpe med at sætte fokus på den. Både fordi Arket er et af mine absolutte favorit-brands og fordi det netop er deres denim og ikke mindst jeans, som jeg er stor tilhænger af. De er verdensmestre i at lave de perfekte loose-fit-modeller og deres vask og farver sidder altid lige i skabet.

Herunder har jeg samlet en lille håndfuld af mine favoritter fra deres denim-udvalg og faktisk er jeg allerede den lykkelige ejer af hele tre af de forskellige styles. Den ene er selvfølgelig nederdelen, som jeg også har på på billederne (kan vi ikke godt blive enige om, at den har den helt perfekte længde?). Den anden er den oversize denimskjorte (nummer 3) og den tredje er de beige jeans (nummer 2), som jeg købte tilbage i sensommeren sidste år og som jeg har brugt flittigt siden. F. eks lige her, hvor jeg tydeligvis nød den smukke august-sol.

En anden ting, der også er værd at nævne i forbindelse med Arkets denim-kollektion er, at de rent faktisk tilbyder en service, hvor man kan købe et par jeans, bruge dem i en månedstid og hvis man ikke er tilfreds med dem, kan de afleveres tilbage og man får selvfølgelig alle sine penge retur. De kalder det “Arket Denim Satisfaction Guarantee”. Det er da god service!

Arket denim

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

I gamle dage var jeans noget af det, som jeg havde aller mest af i min garderobe, men selvom jeg snildt kunne have en samling der bestod af flere bunder, så brugte jeg ofte kun 3-4 af dem. Ganske enkelt fordi jeg faktisk er forholdsvis kræsen på jeans-fronten. Hvis jeg ikke synes at de er behagelige at have på, så får jeg ganske enkelt ikke brugt dem. Derfor har langt de fleste af mine gamle jeans fået nye ejere og nu fokuserer jeg på, kun at investere i de modeller, som jeg ved fungerer for mig og som jeg også kan have i min garderobe i mange år. Noget der både er godt for økonomien og miljøet.

F.eks ELSKER jeg den stramme og smalle model (nummer 9) men for mig vil den aldrig fungere. Ganske enkelt fordi jeg ikke bryder mig om at have lavtaljede jeans på og når det ikke føles godt, så ser det heller ikke godt ud. Kender I ikke det?

Men nok om jeans for nu – Jeg har nemlig et tætpakket program for resten af dagen og det kan kun gå for langsom med at komme igang. Jeg har et enkelt møde og en skydning på Sliders, men det der fylder mest er alle de praktiske ting der altid skal gøres på månedens sidste dag i livet som selvstændig. Der skal sendes faktura, ordnes regnskab og så byder Marts måned byder også altid på noget så spændende som indbetaling af moms. Så deeeeeet. I kan nok forestille jer hvor festlig min arbejdsdag bliver. Heldigvis har jeg en date med en af mine veninder i aften og senere vender jeg tilbage med en lille og traditionel Marts-liste.

Kan I have en smuk torsdag 🖤

LÆS OGSÅ: 9 Fantastiske forårsjakker til den kommende tid

Arket denim

Arket denim

Arket denim

Arket denim

Arket denim

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments