STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK

STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK 1Reklamelinks: Sweatshirt: Stella Nova T-shirt: Topshop Jeans: Arket Bag: Boyy Sandals: Marni 

Reklame for Stella Nova

Sidste uge var ret god for mig på shoppe-fronten. Jeg fik ryddet godt ud i garderoben til Tradono-market og skabt plads til lidt nye sager. Vi kan jo ikke rigtig komme udenom, at vi står overfor et sæsonskifte og selvom jeg snildt kunne tage et par måneder mere i blomstrede sommerkjoler, så kan det der efterår altså også et eller andet.

Da sommervarmen var på sit højeste, var jeg ret træt af, at jeg ikke nåede at få fingrene i de seje safari-shorts fra Arket, før de blev udsolgt. Den dag jeg besøgte butikken for at få fingrene i dem, men måtte gå tomhændet hjem, nåede jeg også at forelske mig i de seje jeans (endda i samme farve). Dem har jeg så ikke helt kunne slippe tankerne om siden og for et par dage siden besluttede jeg mig for at slå til. Tænkt en katastrofe jeg kunne være endt i, hvis de også nåede at blive revet væk 😉 Jeg tror at det var en ret god beslutning, for jeg har mere eller mindre haft dem på lige siden. Det er måske ikke verdens mest spændende køb, men jeg ved, at det bliver sådan et par, som jeg kommer til at bo i.

Har I ellers haft en god weekend? Min har været fuldstændig som jeg håbede den ville blive. Jeg har været på Fyn siden i fredags og nupper lige et par dage mere. Jeg er inde i en periode, hvor jeg tænker og tænker. Både om fremtiden, om fortiden og om alt det omkring mig. I sådan nogle perioder har jeg brug for ro og frisk luft og det får jeg heldigvis her.

Kan I have en skøn aften derude 🖤

STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK 2

STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK 3

STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK 4

STARDUST, NYE JEANS OG SØNDAGSSNAK 5

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments