TORSDAGSTIP: VANVITTIGT GODT UDSALG HOS & OTHER STORIES

TORSDAGSTIP: VANVITTIGT GODT UDSALG HOS & OTHER STORIES 1Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Som jeg kort nævnte i går, så tilbragte jeg de sene eftermiddagstimer, placeret solidt i sofaen og med en masse online udsalgskigning. Jeg endte faktisk med ikke at købe noget som helst, fordi jeg kan være så vanvittig dårlig til at tage en beslutning. Til gengæld har jeg fået fyldte indkøbskurve hos de fleste af mine favorit-shops, så nu må vi se hvordan det ender.

Det kom ikke som nogen overraskelse for mig, men det sted, hvor jeg faldt for flest ting, var selvfølgelig henne hos & Other Stories. Måske mit ultimative yndlings-brand, hvis jeg skulle vælge sådan et. Der er flere af de ting, som jeg har holdt øje med i løbet af sæsonen, som er blevet sat ned og det kan godt gå hen og blive lidt dyrt for mig. Lige nu ligger flere af de ovenviste ting i min virtuelle shoppekurv. De flade og lidt chunky snørresko (nummer 6) er så fine og klassiske, hvilket man også kan se om det himmelblå tørklæde (nummer 5). Elsker virkelig farven.

Med andre ord, så har & Other Stories skudt et vanvittigt godt udsalg igang og de har bestemt ikke været nærige med mængderne. Der er en million milliard ting, så hvis I skal igennem det hele, så sæt lige lidt ekstra tid af.

Læs også: 17 rigtig gode udsalgsfund

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments