JUL PÅ LANDET

Jul på landet

Hola chicas 

Har I haft nogle gode juledage? Og er i ved at være mætte af julemad og familietid. Her hos mig, har tingene egentlig været ret meget, som jeg bedst kan li dem. Juleaften blev, for første gang, fejret i Jylland. Lang ude på landet i idylliske omgivelser. Som billederne viser, så blev julesneen skiftet ud med den skønneste decembersol og efter 12 dage uden et eneste lysglimt, så var det altså noget, der løftede stemningen.

I går lavede jeg den klassiske, når man kommer fra en lille provinsby; mødtes med gamle venner og veninder til hygge, fest, fadøl og gensyn. I dag har den stået på familiebrunch og frisk luft og pakkeleg. Helt stille og roligt. I morgen er der endnu en omgang og derefter, så gider jeg ærligt talt heller ikke mere 😂Jeg begynder i hvert fald så småt at se frem til at vende snuden hjem mod København, min lejlighed og mine venner. Jeg savner faktisk min hverdag lidt og efter mange måneder uden kærlighed til min hverdag (som jeg også fortalte om i går) så føles det helt luksus-agtigt.

Når jeg har sat sidste punktum i det her indlæg, så vil jeg smide mig i sofaen med et glas rødvin og Khalid i ørene. Jeg har ikke haft meget skærm-tid de sidste par dage og jeg kunne ret godt tænke mig, at tjekke lidt op på udsalget. Jeg har lige fået en mail om, at det er skudt i gang henne hos en af mine favoritter. Det er selvfølgelig & Other Stories, jeg snakker om. Måske jeg liiiige skulle lave en lille collage med nogle af de bedste ting og dele herinde i morgen? Det må tiden vise 😉

Kan I have en skøn aften derude ♥️

Jul på landet

Jul på landet

Jul på landet

Jul på landet

Jul på landet

Jul på landet

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments