UGENS BEDSTE BUDGETFUND

Budgetfund

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. & Other Stories 3. Gina Tricot 4. Gina Tricot 5. & Other Stories 6. H&M 7. & Other Stories 8. H&M 9. Arket

GLÆDELIG LØRDAG MORGEN 🖤

Hvordan står det til derude? Er I vågnet op med tømmermænd fra fredagens julefrokost? Eller har I bare gang i en helt almindelig hyggelig morgenstund? Selv er jeg nok mest på det sidste punkt, selvom jeg da lige fik et par glas i går, da jeg var ude og spise en lækker middag med min veninde. Jeg har sådan en rar lørdag i vente. Først en rolig formiddag med lidt træning og blog-skriveri. I eftermiddag skal jeg ud og besøge hende her, som langt om længe er kommet hjem til Danmark. Jeg kan slet ikke huske hvornår vi sidst har set hinden for real og jeg glæder mig SÅ meget. I aften skal jeg hygge med min familie i Vanløse og inden jeg får set mig om, er det søndag.

Men nok om det, for jeg har, som altid, været en lille tur ude på de forskellige webshops, hvor jeg har fundet en håndfuld af de aller pæneste ting, til under 500 kr. Faktisk er flere af dem på vej i min retning. Jeg har nemlig lige lagt en bestilling hos & Other Stories, som meget gerne skulle nå at lande her på Nørrebro, inden jeg smutter på juleferie på torsdag. Den indeholder bl.a de seje Zebra bukser (nummer 5) og denne smukke blazer. Så kunne jeg heller ikke stå for den prikkede badedragt (nummer 7), som selvfølgelig skal med på min kommende vinterrejse til Sri Lanka. Jeg har aldrig badet så meget, som jeg har gjort i 2018 og det betyder også, at det meste af mit badetøj er ved at være lidt slidt i kanterne. Jeg synes i hvert fald godt, at jeg kan retfærdiggøre at købe lidt nyt.

Kan I have en smuk dag 🖤

Læs også: Julegaveinspiration: 15 ting til boligen

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments