HVERDAGSSTILEN, NYE JEANS OG EN VARM JAKKE FRA WEEKDAY

JULEGAVEINSPIRATION: 15 TING TIL BOLIGEN

Julegaveinspiration til boligen

Reklamelinks: 1. H&M 2. Arket 3. H&M 4. H&M 5. Muubs 6. Klippan 7. Kähler 8. Stilleben 9. Arket 10. HAY 11. HAY 12. Galerie Maeght 13. H&M 14. Bloomingville 15. Normann

Hola Amigas!

Vi tager lige endnu en omgang med julegaveinspiration. Tidligere har vi være omkring 18 ting til under 500 kr. og 17 julegaver, som alle kan bruge. Det kunne jo tænkes, at der var andre end mig derude, der hverken har købt en eneste julegaver eller skrevet en ønskeliste.

Jeg har tidligere være omkring, hvor blank jeg altid er, når jeg skal finde på gode ønsker, men et sted jeg altid starter, er på boligfronten. Selvom min lejlighed er fyldt til randen, så er der alligevel et eller andet, jeg mangler eller som jeg godt kunne bruge. Det kunne f. eks være en smuk plakat, en god kogebog eller en lille tilføjelse til min samling af pæne kopper.

Noget, jeg også altid kan bringe lidt luksus ind i hverdagen er nyt sengetøj. Der findes jo næsten ikke noget bedre. Jeg har faktisk sagt til min familie, at jeg ønsker mig den smukke version fra Tekla Fabrics. Men jeg tror desværre, at det er lidt over gavebudgettet. Og nu hvor vi snakker om sengetøj, så har jeg faktisk lige klikket det smukke stribede sæt fra HAY hjem. Tidligere på året var jeg så heldig at vinde et gavekort til Moodings, men fordi jeg troede at jeg stod overfor en flytning, har jeg holdt tilbage med at bruge det. Nu ser tingene heldigvis anderledes ud og det har jeg fejret med sådan et nyt sæt. En tidlig julegave fra mig til mig, kan man vel også kalde det.

Kan I have en skøn aften 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVERDAGSSTILEN, NYE JEANS OG EN VARM JAKKE FRA WEEKDAY