ONSDAGSSTIP: CREMEN DER REDDER DIN VINTERHUD – SOS POWER CREAM

ONSDAGSSTIP: CREMEN DER REDDER DIN VINTERHUD - SOS POWER CREAM 1Reklamelinks: BB Cream fra Klairs SOS Power Crem fra Xellence Smykker fra Jane Kønig og Rochelle

Det vil være synd at sige, at vinteren og kulden fører specielt mange positive ting med sig. I hvert fald ikke hvis I spørger mig. Hård modvind og frostgrader har aldrig gjort noget godt for min hud og så snart jeg nærmest bare kigger ud ad vinduet, får jeg små sår under næsten og mine hænder begynder at sprække. Jeg husker især, at det stak helt af sidste vinter, da polarkulden lage sig over landet i et par uger.

Kort tid inden jeg rejste til Mexico blev jeg introduceret til denne lille fætter. Nærmere bestemt, SOS Power Cream fra Xellence og den har vitterligt gjort en KÆMPE forskel. På mange måde er det egentlig det produkt, som jeg har manglet de sidste mange år. Den er specielt udviklet til at hjælpe lettere skader som rifter, forkølelsessår, kløe, tør hud osv. Det skal jeg altså lige love for at den gør.

Når det er så koldt, som det er nu, så har jeg den altid med mig i tasken og så snart jeg bare kan mærke den mindste irritation eller kløe, så får den lige et lille lag og så går den simpelthen ind og reparerer skaden. Tilmed er den også enormt drøj i brug og hvis det ikke var tilfældet, så kan jeg med sikkerhed sige, at jeg ville komme til at tømme et par tuber over de næste par måneder.

Det var lige dagens tip herfra. Kan I have en skøn aften 🖤

Læs også: Tre fantastiske parfumer

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments