SMELL GOOD: TRE FANTASTISK PARFUMER

SMELL GOOD: TRE FANTASTISK PARFUMER 1Indeholder reklame i form af sponsorerede produkter

JO MALONE: HONEYSUCKLE & DAVANA

En parfume fra Jo Malone, har været på min ønskeliste i evigheder og jeg har sendt lange blikke, hver gang, jeg er er gået forbi deres små butikker i Magasin og Illum. Nu har jeg endelig tilføjet en til min samling og se lige engang hvor pæn den er. Det er Honeysuckle & Davana-versionen, som dufter fuldstændig fantastisk. Den officielle beskrivelse siger noget med Vild kaprifol, som bøjer sig gennem det engelske landskab. Træ med mos, varmet af solskin. Det kan jo være svært at beskrive en duft, men her rammer de plet. Det en tung, men feminin og enormt eksklusiv.

SMELL GOOD: TRE FANTASTISK PARFUMER 2ZAKOPERFUME: CLOUD COLLECTION 2.0

For et par uger siden, var jeg inviteret til den fineste lancering af den her flotte sag, som er Zakoparfume’s nyeste lancering. Zako, manden bag, var der selv og hele hans historie og kærlighed til parfume var vanvittig inspirerende. Alle duftene fra Zakoperfume’s er nærmest en historie for sig selv og personligt er jeg stor fan og har også et par stykker i min samling.

Cloud Collection-perfumerne skiller sig også ud, for de er nærmest magiske at kigge på. Duftolierne flyder over vandet i stedet for på overfladen og det giver ret ret smukt udtryk. Nærmest som en fin snekugle. Duften er inspireret af havet og imiterer den friske havoverflade og de dybere havlag. Den er frisk, luftig og tilmed unisex.

SMELL GOOD: TRE FANTASTISK PARFUMER 3

SMELL GOOD: TRE FANTASTISK PARFUMER 4ETAT LIBRE D’ORANGE: 69: 

Hvis jeg skal beskrive den perfekte duft, så er den lidt tung, eksklusiv, krydret og måske endda lidt maskulin. Som sagt er det svært at beskrive, men som udgangspunkt er jeg ret stor fan af unisex-dufte. Den her franske-fætter er faktisk indbegrebet af alt det, jeg lige har beskrevet. Den landede i min samling, tilbage i forsommeren og lige siden har den været en af mine ultimative favoritter.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments