DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 1Kjole fra & Other Stories og vase fra Eva Solo

Reklame for Eva Solo

I går formiddags var magisk. Intet mindre. Jeg havde fornøjelsen af at være til det skønneste event sammen med Eva Solo og en håndfuld af mine skønne blog-kollegaer. Noget der næsten er blevet en lille tradition. Sidste år dekorerede vi nytårsborde i Tivoli og året inden pyntede vi op til jul. Jeg kunne også nævne utal af andre gange, jeg har samarbejdet med Eva Solo og det er en sand fornøjelse hver eneste gang.

80% af mit køkken består af deres produkter og her snakker vi alt fra service til bestik, pynt, gryder og pander. Jeg har selvfølgelig spædet til med lidt pastelfarvede og blomstrede ting, primært fra genbrug og HAY. Ganske enkelt fordi, man ikke kommer udenom, at Eva Solo’s produkter altid er simple, klassiske og tidløs i deres design. Og farver, det skal der jo til.

I år var temaet deres helt nye vase, fra Legio Nova-serien. En smuk og elegant fætter, der passer ind i langt de fleste stile, hjem og temaer. Den er høj nok til at rumme en stor buket med lange stilke og pæn nok til også at stå og pynte helt alene uden blomster. Den har de klassiske riller, som Legio Nova-stellet er kendt for. Et sted, der i øvrigt pryder mit spisebord under alle måltider.

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 2Eventet fandt sted hos The Lab, som er et kæmpe stort fotostudie her på Nørrebro. Først stod den på lækker morgenmad i deres køkken og så var der ellers dømt blomster-worksop. Forestil jer et kæmpe fotostudie, hvor lyset er helt perfekt, fyldt med den ene smukke rekvisit efter den anden og kæmpe bunker af friske blomster i flotte og falmede farver. Et mekka for dem, der får en voldsom tilfredsstillelse af at se noget pænt og at skabe smukkede billeder.

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 3

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 4

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 5

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 6

Selvom jeg elsker blomster af hele mit hjerte, så skal jeg ærligt indrømme, at jeg nok altid har brugt mest tid på at tage billeder af dem og mange penge på at købe dem. At trylle og arbejde med dem har jeg aldrig gjort mig det helt store i og derfor var det også ret interessant at læse nogle gode tips og tricks fra en professionel florist. Det kræver altså forholdsvis meget at få sammensat den helt rigtige buket. Både gode teknikker og et godt øje for farver, størrelser og former. Jeg kom i hvert fald på lidt af en prøve.

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 7Danica og Acie in action 

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 8Her har vi så resultatet af min buket. Selvfølgelig skabt til at passe ned i den smukke vase. Jeg endte heldigvis med at blev ganske tilfreds med resultatet og nu står buketten hjemme i min stue og lyser rummet op. Men det skal altså lige siges, at jeg også var nødt til lige at tilkalde lidt hjælp hos den dygtige florist et par gange!

DEN SMUKKESTE MORGEN, BLOMSTER OG EN NY VASE 9Tak til Eva Solo for den smukkeste start på dagen 🖤

LÆS OGSÅ: OM BOLIGSITUATIONEN OG PÆNE BOLIGTING

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments