OM MINE JULE OG NYTÅRSPLANER, BORDDÆKNING OG EN SKØN RABATKODE

atelier-aours-abeille-113

Annonce for Eva Solo

Selvom jeg har brugt forholdsvis meget spalteplads, her den seneste tid, på at brokke mig over årstiden så er der faktisk også ting ved den her tid, som jeg holder enormt meget af. Det er naturligvis de mange sociale arrangementer, der følger med. Hvis der er noget jeg elsker, så er det at invitere, at blive inviteret og i det hele taget bare at være sammen med folk jeg godt kan lide.

Jeg elsker også alle de forberedelser, der medfølger. Hvad skal vi spise? drikke? Hvad skal man tage på? Hvilken musik skal vi høre? Hvordan skal vi pynte op? Og hvordan skal bordet dækkes?

atelier-aours-abeille-300

Både jul og nytår bygger for de flestes vedkommende på traditioner og for mit eget vedkommende har julen set ud på præcis den samme måde, de sidste 10-12 år. Den er blevet fejret med min lille familie, mor, far og søster og det har passet mig helt perfekt. Da der for tre år siden kom små børn ind i familien, blev det naturligvis lidt anderledes, da de jo også har et andet sæt bedsteforældre, der gerne vil holde jul med dem. Det har betydet, at der også har været år, hvor vi kun har været min mor, far og jeg. Selvom de andre naturligvis har manglet, så har det faktisk været enormt hyggeligt.

I år bliver det en smule anderledes. Eller rammerne bliver i hvert fald anderledes. For første gang skal vi nemlig samles i min søsters hus i Vanløse og det betyder også, at jeg ikke skal “hjem til jul”. Det passer mig faktisk ret fint, for jeg elsker deres hus og det er egentlig også ret befriende ikke at skulle slæbe et hav af gaver med i toget.

Men altså, lidt hjem til jul skal jeg nok alligvel. Min plan er pt. at tage hjem i dagene op til jul og nok også igen,  dagene efter. Det er jo trods alt familiens højtid og København er alligvel forholdsvis tom, fordi alle de andre fynboer og jyder skal jo også hjem 🙂

atelier-aours-abeille-348

Nytårsaften bliver også en ret god en af slagsen. Jeg ved ikke med jer, men jeg hører ikke til en af dem, som ikke bryder sig om nytårsaften og som synes at det er opkørt og den altid skuffer. I bund og grund, så handler det vel bare om hvad man gør det til. Hvis man forventer årtiets fest, så er der jo nok ret gode chancer for, at man bliver skuffet. Men hvis man vælger at se det som en god aften med middag, venner og familie, så ender det nok en en helt fin aften i sidste ende.

I år skal jeg være hos min veninde, Julie og hvor mange vi præcis bliver, er vist ikke fastlagt endnu. Så bliver det også noget med, at vi alle bidrager til middagen, på bedste sammenskudsmåde. Sådan kan jeg faktisk aller bedst lide. Dem som gerne vil nørde om maden, kan få lov til det og dem, der gerne bare vil tage brød og smør med, kan få lov til det 🙂

atelier-aours-abeille-194

Og nu hvor vi snakker om nytår, så kom jeg helt i stemning i sidste uge, hvor Eva Solo havde inviteret på det fineste event i tivoli, som inkluderede en nytårsbord-styling og en frokost på Gemyse. Vi fik alle til opgave at style vores eget nytårsbord, med produkter fra Eva Solo, naturligvis. Ikke noget svær opgave, når alt bare et pænt.

Fokus lå på deres smukke Nordic Kitchen-kollektion, som er blevet endnu større. Det var faktisk første gang, at jeg skulle style noget med sorte skåle og tallerkner. Jeg var sikker på at det ville blive lidt af en udfordring, men jeg er faktisk enormt glad for resultatet. De fine glas, er fra skrå-kant-kollektionen og måske I husker, at jeg også arbejdede med dem tidligere på året?

Hvis I forresten endnu ikke har fundet på nogle julegaveønsker, så kan jeg altså anbefale en af gryderne eller panderne fra Nordic kitchen-kollektionen. Jeg har selv den her og ELSKER den. Den er så pæn, at man sagtens kan have den stående på bordet og så er den så nem at gøre ren, at man næsten ikke tør tro på det. Jeg forærede min mor en sidste år og selvom jeg ikke troede at det var muligt, så tror jeg faktisk, at hun har endnu mere optur over den.

Eva Solo har været så søde at give mig muligheden for at dele en rabatkode med jer. Det betyder, at I får 20% på HELE webshoppen (med undtagelse af nedsatte varer). Det eneste I skal bruge er koden Wewonder20 

atelier-aours-abeille-347

atelier-aours-abeille-194

evasolo

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments