OM BOLIGSITUATIONEN OG PÆNE BOLIGTING

OM BOLIGSITUATIONEN OG PÆNE BOLIGTING 1

Reklamelinks: 1. Tekla 2. Kartotek Copenhagen 3. Arket 4. & Tradition 5. Arket 6. ELLOS 7. Arket 8. Skjalm P 9. Meraki 10. Paper Cuts 11. Malin + Goetz 12. Hollie 13. ELLOS

Av min arm hvor er det lang tid siden, at der sidst har været fyret op for et godt klassisk bolig-indlæg herinde. Det er, som bekendt ikke fordi jeg ikke har haft bolig på hjernen, for det har jeg i aller højeste grad. Men ikke af den sjove slags, med indretning og pynteting. Som de fleste af jer nok har bemærket, så har jeg brugt de sidste par måneder på en intens boligjagt og her i København er den slags ikke for sarte sjæle.

Egentlig tror jeg slet ikke, at jeg har har fået fuldt ordentligt op på situationen. Den tog nemlig en lille drejning for et par uger siden. Faktisk ganske kort tid efter, at jeg havde udgivet det her indlæg, hvor jeg tydeligvis var træt og fortvivlet. Men kort fortalt, så er status, at jeg i hvert fald kan blive boende her i den lille Nørrebro-lejlighed indtil engang i foråret. Hvordan det præcis kom i hus kommer jeg ikke til at gå i detaljer med, for det involverer også andre end mig selv. Men alt er godt og det er en KÆMPE lettelse. Hold nu fast hvor har jeg nydt at tage afstand fra den ubarmhjertige jagt. Det eneste lille minus er, at det jo nok kun er på lånt tid og at jeg på et eller andet tidspunkt skal tilbage. En tanke som jeg ikke lige kan overskue, men som jeg også forsøger ikke at give for meget plads. Så alt i alt, så er jeg stadig boligsøgende, men ikke desperat.

Men nu til de flotte sager, som jeg har samlet herover, for efter den førnævnte ændring, så nyder jeg også meget mere at være herhjemme og med mørkets og efterårets kommen, har jeg også den der naturlige lyst til at tilbringe flere timer indendøre med pæne og bløde tæpper, flotte duftlys og falmede farver.

Ligesom alle andre, så drømmer jeg også om det smukke og hypede sengetøj fra Tekla Fabrics (nummer 1). Sengetøj er et af de steder, hvor jeg ikke har lyst til at spare på kvaliteten og jeg har en lille fornemmelse af, at vi virkelig snakker next level af god kvalitet, når det kommer til deres produkter. Jeg er sikker på, at man næsten vil sikre sig en god nattesøvn i sådan et sæt.

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments