EN SOLOREJSE?

Hola Amigas!

Hold da fast for en ægte, våd og blæsende efterårsdag vi har haft. Sådan en dag, hvor jeg var nødsaget til at tage bussen, fordi jeg hverken orker modvind på cykelstien eller at blive gennemblødt flere gange af regnen. Også sådan en dag, hvor jeg får lyst til at pakke min kuffert og sætte kursen mod varmere himmelstrøg og blive der, indtil foråret vender tilbage. Jeg kan med sikkerhed sige, at min lyst til at gøre netop det, ikke bliver mindre i næste uge, hvor vi går på vintertid og hvor mørket for alvor melder sin ankomst.

EN SOLOREJSE? 1

Min rejselyst peaker i disse dage og det er netop det, som det skal handle lidt om nu. De af jer, som læser fast med herinde har nok bemærket, at jeg periodisk har hængt lidt med mulen, de sidste mange måneder. Jeg kan ikke sætte en præcis finger på hvad det er, for der er som sådan ikke noget, der er gået galt. I bund og grund handler det nok om, at jeg har været lidt for eftertænksom og måske har ladet alle bekymringerne og de negative tanker fylde for meget. Noget, som heldigvis blev meget bedre og som jeg lærte at arbejde med, i mit forløb med Busigirl Mind Academiy.

Men jeg føler mig stadig ikke HELT helet, det indrømmer jeg gerne og ved også, at den slags ting tager tid. And im’ working on it. Ud over det førnævnte forløb, så har jeg også erfaret, at noget som i den grad giver mig fornyet energi og som er vanvittig godt for min sjæl og mit sind, er at træde ud af hverdagen i ny og næ og opleve at der rent faktisk er andre ting, end dem, jeg går og tumler med i min lille verden.

Heldigvis er jeg velsignet med en hverdag og et arbejdsliv, der ikke kræver at min fysiske tilstedeværelse skal være èt bestemt sted. Det har jeg i allerhøjeste grad også udnyttet de sidste par år, hvor jeg har rejst og oplevet, så ofte, som overhovedet muligt. Jeg har næsten fået for vane at tilbringe størstedelen af November-måned i Asien, hvor November ikke rimer på mørke uendelig lang tid til lysere tider. Det gør jeg heldigvis også i år og om et par uger går turen til Mexico, som jeg skal besøge for første gang i mit liv. Jeg rejser afsted sammen med min familie og deres selvskab plejer at være en sand fornøjelse.

EN SOLOREJSE? 2

Men allerede nu, er jeg begyndt at lege lidt med tanken om, at smide endnu en tur i kalenderen i December-måned. Måske endda en solotur, hvor jeg kan dyrke lidt me-time og komme lidt dybere ind i mit sind. Det lyder nok lidt højtragende, men de af jer, som også har brug for at trække stikket og gå dybt ind i jer selv i ny og næ, ved nok hvad jeg mener. Jeg har jo gjort det før. Først i Californien, hvor jeg var på mit livs eventyr oplevede så hulens mange sjove ting og senere Bali, hvor jeg bl.a endte i et lille uheld og slog hul i hovedet.

Der er selvfølgelig mange overvejelser omkring sådan en tur, men lige nu tænker jeg mest over, hvor jeg skal tage hen. Det må gerne være varmt. Eller det SKAL være varmt. Det må også gerne være et sted, jeg ikke har oplevet før, så skal der selvfølgelig været sikkert og ikke alt for primitivt.

EN SOLOREJSE? 3

Jeg leger lidt med tanken om, måske at tage på et lille retreat. Det behøver ikke nødvendigvis at inkludere yoga og bestemte kostvaner. Men måske et sted, hvor jeg kan dyrke mine tanker lidt, måse lære at surfe, finde noget ro og omgive mig med mennesker, der netop opsøger det samme. Jeg har bl.a overvejet Sri Lanka, Goa og Zanzibar. Mulighederne er faktisk så mange, at det kan være uoverskueligt at finde frem til det rigtige.

Her kommer I ind i billedet, for I plejer at være de bedste til at hjælpe med den slags og komme med gode råd. Er der min nogen af jer, der har været på en lignende rejse? Har i steder, lande, retreats eller boliger, som I kan anbefale. ALLE tanker er velkomne og det vil være en kæmpe hjælp 🖤

I mere en velkomne til at smide en kommentar herunder eller sende mig en mail på [email protected]

EN SOLOREJSE? 4

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
10 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments