SAN FRANCISCO #2

 photo P6200127_zpsg36jjnsk.jpg

 photo P6190118_zpsh1ygqbwv.jpg

 photo P6180134_zpsqhxekwin.jpg

 photo P6180133_zpsyzpyg68u.jpg

 photo P6200133_zpsnki4yqge.jpg

 photo P6180121_zpsrkt9lyis.jpg

 photo P6180131_zps4yizlmfw.jpg

 photo P6180127_zpsyjczbc41.jpg

 photo P6200125_zpscpmujydb.jpg

Så blev det tid til endnu en lille opdatering her fra San Francisco. Byen vokser på mig dag for dag og lige nu kunne jeg bliver her for evigt. Det er afgjort et af de mest spændende steder jeg nogensinde har besøgt. Jeg oplever så meget og får så mange nye indtryk, at jeg falder i søvn med det samme om aftenen og vågner først når mit vækkeur ringer. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har oplevet en uge, uden nogen form for søvnproblemer 😉

Ud over at have set alle de ting, som man skal se når man er her, så har jeg også mødt SÅ mange mennesker. Nogen mere interessante end andre 😉 Jeg tænker faktisk lidt, at en af de kommende dage, vil jeg lave en lille oversigt over, hvad jeg har fået min første uge til at gå med. Det virker som om, at I er mange som er interesserede i hele det der rejse-alene-aspekt 🙂

I dag er min sidste dag i byen i denne omgang. I morgen formiddag sætter jeg kursen sydpå og skulle gerne lande i LA engang ud på aftenen. Til at starte med, håber jeg på at få et par afslappende dage med lidt sol og varme. Det trænger jeg efterhånden til.

Mit fly hjem til Danmark letter fra San Francisco, så jeg kommer heldigvis tilbage på et tidspunkt ?

P.S Husk at I kan følge med i det hele henne på Instagram @Miekirstinequist

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments